Şimdi Ara

Fizik Proje Ödevi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ödev Olarak Rc Model Uçak Yapacağımda Varmı Yardımcı Olabilecek? Yani Uçağı Neyden Yapmalıyım Ve Yapım Aşamalrı Uçak Projesi V.s...

• Üniverste okuyorsan bilemiycem ama lise okuyorsan uçak işine hiç girme. Gireceksen de hazır kitlerden satın almanı tavsiye ederim yada klonunu yapmanı çünkü bizim okulda makine 2. sınıflar yapmaya kalktılar ve biraz zorlandılar haberin olsun :)
  • CemalBayram C kullanıcısına yanıt
    Abi Çok Sağol...Daha Önce Cevap Veremedim Giriş Yapamıyordum Da...Sizin Şu Klonlama Dediğiniz Şey Tam Olara Ne?
  • mutfaktaki bulaşık süngerinden bile uçak yapan var, makine müh. öğrencisi nasıl yapamamış? En kolay yapılan rc araç uçaktır.
    malzeme tasarım herşey her yerde var. hiç beceremezsen Uçan Kanat yaparsın.

internete uçak yapımı yazdım buyrun link bunuda yapamacaksanız yuh derim.http://aradiginiz-seyler-burada.tr.gg/maket-u%E7ak-yap%26%23305%3Bm%26%23305%3B.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körüklüotobüs -- 26 Ocak 2016; 14:12:22 >
  • körüklüotobüs kullanıcısına yanıt
    Yok Hocam...Zaten Basit Olduğunu Biliyordumda(Ben Hiçbirşeye Zor Demem...) Zaten Havacılık Ve Uzay Müh. Seçecem Rc Modellerle İlgili Bilgim Var...Sadece Bazıları Biraz Gözümü Korkutanlar Oldu...Sonra Sizle Tekrar Toparlandım...Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.