Bildirim
Fiziksel olarak degisenler Before - After yapalım [SS'li] (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Duratec
quote:
Orijinalden alıntı: swashbucker
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: swashbucker
quote:
@Sorma Kalbim Sorma
aha bitane daha
Ankarada olan varsa gelsin yakından mıncıklasın sonra gelip buraya yazsın :)
102 kilo sporcumu olur ??????????????????
Kaç kilo olurmuş sporcu ? varmı böyle bi çizelge,yönetmelik vb.
Böyle ergenlere tartışacağımı biliyodum belki biraz eylenirim dedim ama çok aptal muhabbetine dönmeye başladı bilen bilmeyen eleştiriye girdi en iyisi ben daha fazla yazmayım buraya yoksa kalbinizi kırmaya başlıycam
Yukarıda arkadaş yazmış okumadım bilmem ne artist artist tavırlar.Nereden bulacaktı bay çok akıllı ? kendi tıbbi sitesine girip araştırmalarının sonçlarını mı seninle paylaşsaydı?
Şu steroidi savunanlara ayrı tavım ama senin gibi 1-2 yıl çalışıp iki ortam görüp steroidi bile savunacak kadar aklı çelinenler beni daha çok üzüyor.Güvendiğin bir doktorla git görüş bakalım bu konuyu.
Sanane kardeşim hayat benim hayatım bak ben yukarıda yapmışım açıklamamı önce onu oku ondan sonra yaz bana..
Ben sigara içene,alkol alana,uyuşturucu alana karışıyomuyum ? kimsede bana karışmasın. Biz aptalmıyız GOOGLE A STEROİDLERİN ZARARLARI NELERDİR yazmayı bilmiyomuyuz ?
bitek kendinizde klavye mause var sanıyosunuz herhalde biz cahiliz siz akıllısınız :)
Ben sana karışmıyorum sadece üstün bilgilerinle kişilere aldığın alaycı tavrına eleştirel yaklaşıyorum.Herkeste maus klavye var ama kimileri onu senin gibi kibrini kusmak için kullanıyor.Ayrıca şahsi fikrimi de söyleyeyim güvendiğin 3-5 arkadaşına da bunu sorabilirsin.O kadar steroid falan kullanıyorsun tabiki senin kararın bir şey diyen yok.Ama son resimdeki duruşun pozisyonun hiç estetik görünmüyor.Estetik vücuda sahip olmak senin elinde değil tabi sonuçta anatomin neyse o yine de idman sistemini değiştirirsen daha hoş görüntüler yakalayabilirsin.İyi steroidler
ya benim tartıştığım bilmeyen insanların gelip yorum yapması
Türkiyede bu konuda doktorlar bile bilgi sahibi değilken , benim kullandığım ilacı duyunca hiç bişey anlamamış şekilde bakarken forumda 16-17 yaşında arkadaşlar gelip şöyle olur böyle olur diye yorum yapıyor.
Endomorph bir vücut yapısına sahibim , şuanki ağırlıklı amacım powerlifting o yüzden hiç bir estetik kaygım yok.
Yağ oranım 16% ve bunu değiştirmek benim elimde istersem six pack yapıp hacimden ve güçden ödün verip 10-12 kilo verip yarı yarıya düşürürüm yağ oranımı ama elde edeceğim bir şey yok.. ve 90% olarak diet e bakar idman sistemiyle falan hiç bir alakası yok.
Senin kafanda bence vücut geliştirici bulkta hacimlenip definasyona girerse her türlü güzel olur düşüncesi var.Senin amacın farklıysa sorun değil o zaman görüntü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bazarov0734
quote:
Orijinalden alıntı: Impacto
Dayı oğlu sen saçı uzatma kısa daha iyi olmuş
@bazarov0734
harbi mi la. ama bi hatun var saçımı 3 e vurduğumda sürekli gene mi çirkin oldun diyor
3 e vurma. Ama 1.5 parmakdan fazla da uzatma derim. sondan 3. resimde gayet iyi bir uzunluğu var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
Orijinalden alıntı: bazarov0734
quote:
Orijinalden alıntı: Impacto
Dayı oğlu sen saçı uzatma kısa daha iyi olmuş
@bazarov0734
harbi mi la. ama bi hatun var saçımı 3 e vurduğumda sürekli gene mi çirkin oldun diyor
3 e vurma. Ama 1.5 parmakdan fazla da uzatma derim. sondan 3. resimde gayet iyi bir uzunluğu var.
ben de öyle düşünüyorum reis
-
quote:
Orijinalden alıntı: HerTOntK
steroid kullanıp sporcuyum qnq diyenler ergenin önde gidenidir.onu bırak bb zaten bir spor değildir.aga kas yaptım xd demek için gidiyo bb ye gidenler.sonra bi kavga ediyo inşaatta 2 sene çalışmış amele haşat edip gönderiyo bb yi gösteriş için yapıyosan yap ama ben sporcuyum qnq veya kas yaptım qnq diye gidiyosan
/>
Ne alakası var kardeşim işte siz busunuz.Cahilmisin sen ? İnşaatçı haşat etmiş diyorsun ne alakası var bana söyle bi bende spor yapıyorum ama inşaatçı benden mental olarak güçlüyse beni dövebilir garip garip konuşmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F90373FB4 -- 30 Haziran 2013; 19:17:27 > -
-
Seksi vücudum ve ben
-
quote:
Orijinalden alıntı: Illuminn
quote:
Orijinalden alıntı: Yonto123
quote:
Orijinalden alıntı: Doruk.
Şu vg yapanları anlamıyorum arkadaş. Survivordaki murat gibi çırpı bacak ince bel hayvan gibi üst taraf. Çok saçma bi görüntü oluyo. Amaç sadece hareketi tamamlamak olduğu için kondisyon olayıda olmuyo. Bunu yapıcağınıza crossfit tarzı antrenmanlar yapın daha faydalı.
Vg yi hakkıyla yapanların bacakları çırpı olmaz :)
Bende koyayım resim .2 yıla yakın oldu 30 kilo verdim
yapmasan daha iyiymiş
Neden yavrum ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Şu vg yapanları anlamıyorum arkadaş. Survivordaki murat gibi çırpı bacak ince bel hayvan gibi üst taraf. Çok saçma bi görüntü oluyo. Amaç sadece hareketi tamamlamak olduğu için kondisyon olayıda olmuyo. Bunu yapıcağınıza crossfit tarzı antrenmanlar yapın daha faydalı.
yapmasan daha iyiymiş
Neden yavrum ?
çünkü yavrusu uçan balon gibi olmuşsun
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
yapmasan daha iyiymiş
Neden yavrum ?
çünkü yavrusu uçan balon gibi olmuşsun
Eyvallah yavrum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X