Şimdi Ara

Fizikten Full Soru Bankası Çözeceğim İstekleri Alalım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
7
Favori
3.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam öyle yapında izin vermiyen yayın evleri var diyorsunuz onları eleyin çözülen kaynaklar varsa da onlara bulaşmayın hiç çözülmeyene girişin derim ve hala da nihat bilgin derim onun için de eylülü bekleyin yenisi çıkınca izinde verirlerse onu çözün derim baya süper olur
  • SS27 kullanıcısına yanıt
    olabilir müfredat değiştiği için bütün yayınevleri yeni kaynak çıkarıyor.ya yeni dönemi bekleyeceğim artık
  • serkan99 S kullanıcısına yanıt
    ya bilmiyorum ne degişebilir ekstra konuları kırparlar gene gibi geliyor siz bir eylülü bekleyin hocam o arada mail atın nihat bilgin hocamıza izin koparmak daha önemli bence
  • Palme Fizik Soru Bankası'nı Erdinç San hoca çözüyordu fakat Palme yayınlatmamıştı devamını. Haberiniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Nihat Bilgin olsun sınav için en mükemmel kaynak bence hatta ilerde denemelerini falan da çözün sınavın kopyasıydı.

• Bilgi sarmal olabilir.Palmenin çözümleri var, uygulama üzerinden

• Arkadaşlar Karekök'ün AYT Fizik Soru Bankası'nın Optik, Modern Fizik, Atom Fiziği ve Radyoaktivite bölümleri dışındaki bölümlerini çözdüm şimdiye kadar. Optik'te ise Palme'nin soruları çözülmüş durumda. Bu yıl için sınav sorularına benzer sorular hazırlamayı düşünüyorum. Çünkü bu iki soru bankasında da yıllardır hiç çıkmayan soru tarzlarından onlarca belki yüzlerce soru var.
  • Erdincsan kullanıcısına yanıt
    hocam birde sizden ricam biraz daha detaylı anlatırsanız çözümleri malum fizik mat geo ülkede sıkıntılı dersler daha da fayda saglar diye düşünüyorum tabi ki gene teşekkürler biz ögrencilere yardım ettiginiz için
    Geçtiğimiz yıl bu konuda birçok öğrenci benzer şikayetlerde bulundu:) artık biraz daha yavaş ve ayrıntılı anlatacağım.
    Hocam siz fizik öğretmeni misiniz? Kanalınızda matematik de çözüyorsunuz emin olamadım. Bir de soyadınız “San” mı “Şan” mı? Çok merak ettim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • takipteyim
  • abeautifulmind kullanıcısına yanıt
    Adım Erdinç ama soyadım san veya şan değil. San, Japonca'daki "san" hitap şeklinden geliyor.

Bilgi: "san: Cinsiyet ayrımı olmaksızın, mesafeli olduğumuz herkes (iş ortamı, patron, uzak akraba, az tanıdığımız birisi, hatta komşu) için kullanılır. Aynı zamanda saygılı ve resmi biçimdir. Yaşı sizle aynı olsa bile ailenizden ve yakın arkadaşlarınızdan biri değilse karşınızdaki kişiye san ekini kullanmadan ismi ile hitap ederseniz "N'oluyoruz?" diye düşünür. Japonca'nın saygılı-resmi biçimi ile konuştuğunuz bir kişiye san diye hitap etmeniz gerekir."
    Vay canına, teşekkür ederim hocam yeni bir şey daha öğrenmiş oldum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    erdinç samaaaaaaa <3
  • Arkadaşlar karekök ayt fizik soru bankasına karar verdim çünkü müfredat değişikliği olduğu için diğerlerine girmedim zaten karekök yenilenmiş durumda .önce karekök ayt fiziği çözeceğim sondan başa doğru çekiyorum videoları yani ilk olarak kitabın son konusu olan modern fizikten başladım

Çözme şeklim klasik tarz değil önce çözümleri bir kağıda çözüyorum sonra çözdüğüm soru üzerinden anlatıyorum.çünkü hem çözüp hem anlatırken hata olunca tüm video düzeltmek çok zaman alıyor bu şekil yapınca soruyu olabildiğince ayrıntılı çözüp sonra üzerinden hızlıca anlatabiliyorum.

İlk başta biraz farklı gelse de zamanla alışılır.aslında bu şekil çözmenin sizede faydası var çünkü çözüm karşınıza geldiği anda video yu durdurup screenshot alıp telefona yüklerseniz böylece her zaman çözüm elinizin altında olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan99 -- 19 Temmuz 2018; 0:47:9 >

• Karekök güzel bir seçim olmuş

hocam youtube adresin?
    tamamdır hocam aldım listeye sizi :) başka bir soru kaynagıda çözücekmisiniz ona göre kitapçıya çıktıgımda alıcam bu karekök ayt fizik soru bankası demi ?
    evet karekök ayt

bu kitapları komple bitireyim sonrasını yine burdan konuşup karar veririz.çünkü ayt ve tyt olmak üzere 2 kitabı var karekökün komple çözmeside yani benim yaptığım şekilde çok zaman emek yoğun birşey hayırlısıyla karekök bitsinde sonrasına bakarız.

çözüm için ilk şart yayın evinin izin vermesi gerekiyor ..aslında soruyu göstermeden sadece çözüm yaparak hiçbiryerden izin almadan herşeyi çözerim ama soru kitabı görünmeden sadece çözüm pek öğrencilerin izleyeceği birşey değil diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.