Fizyoloji online
-
-
tustime ın var hocam sitesinden bulabilirsin
datanın da ona benzer bir şeyler yapmaya çalışıyordu sitesinde bakabilirsin
-
tustime benden uzak olsun oraya kayıtlıydım zaten fizyoloji hocası çok kötü
-
tusworld ün da var ama tek tek derslerin olduğunu bilmiyorum oradan bakabilirsin
ama bu dersaneler olduğundan sana spot bilgiler gelecek aradaki bağlantıyı çok zor kurabilirsin ondan dolayı da textbook alıp oradan bakabilirsin ama ingilizcesini tavsiye edetim mesela guyton falan
her şeyin özeli daha iyidir tam çeviremiyorlar anlatmak istediğini daha da zorlaştırarak size aktarıyorlar türkçe ve ingilizce karması bir şey oluyor
o yüzde bir tane guyton alın yeterli olur (temeliniz az çok varsa su gibi gider kitap baya zevk alırsınız)
-
Guyton bitirdim zaten fakültedeyken tus için istiyorum bu online dersi spot bilgiler bana yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-045F2B6D2 -- 20 Ekim 2020; 18:13:35 > -
tusa hazırlanıyorsanız ben de dersaneyi spot notları falan öneririm (yoksa oradaki 20-25 dakida halledeceğiniz konuyu ders kitapları 2-3 dakikada özet şeklinde veriyor
başarılar dilerim:):)
-
Teşekkür ederim
-
datada var araştırdım ama 2000 tl :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X