Şimdi Ara

fizz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Midde fizzi hangi champ durdurur ezle 4 5 el ard arda farkli tasidim karsima fiz cikti feedledim durdurmak icin ne tercih edilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahri,LeBlanc,Kayle,Lissandra,Ryze

• diana malzahar ryze
  • ryze

• 3 levelde kacis mekanizman yoksa olusun
    6 da ulti yersen kacma zaten xd

• Sanirim ryze yeterli oluyor. EREN en bastq ezdim first blood felan sonra wuko saglam gank geldi bizim jung anca ks zaten ezildik fiz devamli gank gitti onun tersine gidip bende yardim ettim ss verdikten sonra felan e yetmedi kacmaua

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı herolar vardır kartopu etkisini çok sever.Sadece alacağın heronun uç noktalarını bilmen lazım. Atıyorum TF aldın kart seçiyorsun seçtin birini ve fize yakın yerdeyken o kartı gider minyona atarsan veya süresini geçirirsen fizz direk atlar üzerine yapacak bir şeyin kalmaz. Heronun gücünü ve sınırlarını iyi bilmek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zed alıp ultisini dodgelayabilirsin rahat ezemezsin belki ama lane kafa kafaya gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: percy444loraine

Bazı herolar vardır kartopu etkisini çok sever.Sadece alacağın heronun uç noktalarını bilmen lazım. Atıyorum TF aldın kart seçiyorsun seçtin birini ve fize yakın yerdeyken o kartı gider minyona atarsan veya süresini geçirirsen fizz direk atlar üzerine yapacak bir şeyin kalmaz. Heronun gücünü ve sınırlarını iyi bilmek lazım.

Haklisin ama fizi durduramadik ben laneleregittimonunu kadar kasilmaya yaklastim olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

zed alıp ultisini dodgelayabilirsin rahat ezemezsin belki ama lane kafa kafaya gider.

Fizz vs zed berbat bir şey hocam böyle birbirlerini dodge luyorlar

• Zed çok rahat ezer.

• Annie al, zhonya al kafasına kafasına ayı at.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.