farm yapmak ve skill engellemek için öncelikle e fullenir ve ardından q ve r. Lich - DFC - ayakkabı - Void - Zhonya - Rabadon
ilk lich boğan çık. Sihirbaz pabucu al. zaten bu lich boğan o kadar saçma bir hasar artışı sağlıyor ki fizze alayını tekliyorsun ölüm ateşi çok gereksiz. kalanları şu sırayla çık: zhonya, rabadon, hiçlik değneği, koruyucu melek.
Zhonya'yı rabadondan önce çıkarsan aksiyonlarını çok kolaylaştırır. Rabadonu 2 büyü itemından önce çıkarsan zaten bonusundan düzgün faydalanamazsın.
Fizz için her zaman ilk lich boğan. Ondan sonra en az %35 CD olsun. İşte o zaman küçük oyunlarla ölümsüz oluyorsun.. ben genelde jungle gidiyorum fizz ile. Jungle gideceksen önce Q sonra W fulle.
quote:
Orijinalden alıntı: Kemâncı
Mobaya bakma,
İlk e fulle sonra q
Lich ionia zhonya hiçlik rabadon yada ölüm ateşi diyerek git ,eğer çok fazla sıkıştırıyorlarsa seni son item rylai kasabilirsin(rabadon daha iyidir rylai pek tercih etmem)
İkinci olarak farklı bir build,
Ölüm ateşi ionia zhonya bu buildde fena değil twitchten fatefalls izliyorsan o adam hep fizz oynar çok iyi oynadığı söylenemez ama hepimizden iyi oynuyor
Yukarıda bunlardan farklı buildler varsa bu 2 buildde iddialıyım gerisi çöp
Confirmed.
Mainim fizz başka soracağın soru olursa alıntılayabilirsin yada pm
fatefalls'un nesini sevmiyon hacı ?
quote:
Orijinalden alıntı: -EDD-
quote:
Mobaya bakma,
İlk e fulle sonra q
Lich ionia zhonya hiçlik rabadon yada ölüm ateşi diyerek git ,eğer çok fazla sıkıştırıyorlarsa seni son item rylai kasabilirsin(rabadon daha iyidir rylai pek tercih etmem)
Ölüm ateşi ionia zhonya bu buildde fena değil twitchten fatefalls izliyorsan o adam hep fizz oynar çok iyi oynadığı söylenemez ama hepimizden iyi oynuyor
Confirmed.
Çok severim keşke türk olsa yada özelden soru sorabileceğim bir yer olsada neden bu buildi kastığını sorsam
Genelde smurf kasıyor o yüzden skorları iyi diye düşünüyorum
Çok iyi derken best fizz anlamında dedim tabi baya iyi oynarda yani na daydı demi o en iyilerden biridir ama en iyisi denilmez bence demek istedim
quote:
Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady
quote:
Mobaya bakma,
İlk e fulle sonra q
Confirmed.
ilk verdiğin gayaet taş gibi işe yarıyor
Bencede en iyi o ama dediğim gibi fatefalls ın buildide çok kötü değil hep bu buildi kasıyor yine tekliyor yine tekliyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -EDD-
quote:
Mobaya bakma,
İlk e fulle sonra q
Confirmed.
Çok severim keşke türk olsa yada özelden soru sorabileceğim bir yer olsada neden bu buildi kastığını sorsam
Genelde smurf kasıyor o yüzden skorları iyi diye düşünüyorum
Çok iyi derken best fizz anlamında dedim tabi baya iyi oynarda yani na daydı demi o en iyilerden biridir ama en iyisi denilmez bence demek istedim
twitch den mesaj at cevap veriyor bazen
challenger account ile oynadığı maçlarda da eziyor genelde. Ben bunu onun iyiliği değilde fizz'in op olmasına bağlıyorum
Tracy-Mcgrady
kullanıcısına yanıt
Lich Boğan rushla sonra klavyeye rastgele vursan bile kasılırsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme