Şimdi Ara

Fizz, Lux gibi tek atan şampuanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ap mid tercihim böyle tatlı tatlı alan hasarlı slowlu ccli sekıllı sukullu tek atan herolar nelerdir hocamlar aydınlatın

• up yav cevap verin
  • annie var bide başka varmı böyle hayvani ap vuran burst?
  • leblanc da iyi ama oyun başında çok zayıf up
  • tek atan sampuan yok sampiyon istiyosan söyleyebilirim
  • Veigar ama laning phase çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpiritGuarD kullanıcısına yanıt
    söyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • malzahar , diana
  • ya ben qq açıcaktım vazgeçtim buraya yazayım. ilk defa ahri nerfini içimde hissettim. o w atınca e atamamayı ilk defa gördüm. harbi bu matchup çok sorunlu olmuş. bi ara bu nerf için millet neden böyle ağlıyor falan demiştim. özür diliyorum harbi o denge bozulmuş biraz. lbnin hasarı malum ama o e ile karşısında durabiliyorduk. malesef onu da elimizden aldılar. üzüldüm.
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    kime nerf geldi anlamadım :D lbyse haklısın
  • Malhazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

kime nerf geldi anlamadım :D lbyse haklısın

ahri e'si böyle hareket halindekileri doçluyordu onu sildiler. mesela lb üzerine w ile atladığında sen ahriyle e attığında hasarı yemiyordun mal gibi kalıyordu. o gittiği için engelleyemiyorsun artık pat pat vuruyor kafana. ama yanlış hatırlamıyorsam j4ü hala engelliyor kombo yaparken. aradaki farkı tam anlatamadım ama ahri vs lb oynamak zorlaştı artık. eskiden bireysele dayalıyken şimdi lb bariz önde. çünkü üzerine gelen lbyi durduramıyorsun. onun kadar hasarın zaten yok. yapcak bişey yok lbye karşı ahri almayacaksın.
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    counterı zaten championselect dat com
  • quote:

counterı zaten championselect dat com

o siteleri bilmiyorum da oynadığım için söylüyorum eskiden böyle değildi. şu an lb önde. eskiden iyi olan alırdı.
  • Head & Shoulders
  • soraqa
  • quote:

forumdan zeka ölçmen metalurji mühendislerinin boş insanlar olduğuna adeta ışık tutuyor. akşam hava durumunu sunsana?

Offf rezalet yemin ediyorum cahiliyet seviyen tavan. Sil o imzanı feyk midir nedir anlamadım.

Meteoroloji ve metalurji arasında farkı bilmeyen zır cahil herif.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.