Şimdi Ara

fizz mi yoksa syndra mı almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • genelde mid oynuyorum mainim nidalee 4800 İP var biriktirip syndra mi alsam yoksa fizz mi alsam amacim eglenerek kazanmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fizz instaban genelde alt liglerde Syndra al.
  • bende biraz syndra susunuyorum ama kararsizim aslinda nidalee den sıkıldim

• Ahri al
  • ahri sevmiyom yav nidalee syndra gibi herolardan hoslaniyom bu tur herolar da onerebilirsiniz

• Fizzi oynaması bence daha eğlenceli ama syndra daha safe.
  • Ben fizz derim
  • hep söylüyorum bjergsen,faker dışında kimse syndra oynamamalı,olmuyor kardeşim o kadar kill alıyon sonra ilk tf'de tek yiyon daha hasar veremeden.
  • ligin ne bilmiyorum ama düşük liglerde fizz instaban syndra alıp iyice öğren taşır oyunu
  • Syndra al takıma katkısı daha fazla fizz de kötü değil ama teklerken yanlışlıkla teklenebilirsin
  • maalesef gumus 3 oyuncusuyum ne zaman serilere falan ciksam fedleyenler yada afk kalanlar geliyo gıcık oluyorum enelde nida oynadigim icin pek iyi tasiyamiyorum afk kalanlar olmasa altin 2-3 zorlarim

bu arada syndra almaya karar verdim

• syndra zor kullanirsan fizz al hata yapma dogru durust oynayan yok syndra oynuyorum diye geciniyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

hep söylüyorum bjergsen,faker dışında kimse syndra oynamamalı,olmuyor kardeşim o kadar kill alıyon sonra ilk tf'de tek yiyon daha hasar veremeden.

syndra herosunu sadece o 2 kisiye mi ozel yapmislar bence herkesin oynamaya hakki var tabi istisnalarda var alip fidlerse bende kufrederim

• Fizz
  • Bence Syndra. Fizz onu counterlıyor ama, banlamayı unutma :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.