Bu videomuzda, FL Studio' nun kendi içerisinde yer alan "Beep Map" içindeki Ambiance ses efektlerini inceledik. 46.EĞİTİM VİDEOSU; |
Bildirim
Bu videomuzda, FL Studio' nun kendi içerisinde yer alan "Beep Map" içindeki Ambiance ses efektlerini inceledik. 46.EĞİTİM VİDEOSU; |
Bu videomuzda, eklediğimiz bir şarkının beat kısımlarının nasıl silinebileceğini inceledik. 47.EĞİTİM VİDEOSU; |
Bu videomuzda, Piano Roll bölümünde en sık kullanacağınız önemli kısayol tuşlarını inceledik. 48.EĞİTİM VİDEOSU; |
Bu videomuzda, bilgisayar klavyesini kullanarak çaldığınız seslerin nasıl kayıt edileceğini inceledik. 49.EĞİTİM VİDEOSU; |
Bu videomuzda, "Snare Fill" işleminin nasıl yapılabileceğini inceledik. 50.EĞİTİM VİDEOSU; youtube #flstudio #uzaktaneğitim #flstudiodersleri #snare #snarefillBu videomuzda, herhangi bir sesin seri ve hızlı bir şekilde nasıl sıralanabileceğini inceledik.Vİ... https://www.youtube.com/watch?v=LPZqNUrhTqA&feature=youtu.be< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firestarter24 -- 22 Aralık 2021; 15:32:50 > |
Bir gün FL Studio kullanırsam çalışmak için bu videoları kullanacağım. |
İnşallah, teşekkürler..! |