Şimdi Ara

FLAC ALAC ? İpod CLassic LÜtfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar flac müzikleri netten ulaştım kendi arşivim olan müzikleri direk alac olarak aldım ancak Flac formatını alac dönüştürecek yazılım bulamıyorum Norton 360 ilaçlı yazılımlara izin vermiyor

ucuz olsa orjial alıcamda 20 küsür dolara veremem

Özet

Flac formatı ALac formata nasıl çevirir z (bedave olarak)

Teşekkürler.

• teksalih kullanıcısına yanıt
    Çevirme işinden anlamam ama, flac ı wav a, wav ıda alac a çevir, gibi garip bir fikir geldi aklıma

Ayrıca, flacları nereden buldunuz, pm den paylaşırsanız sevşnirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D tabiki :D bf4 el bitsin gliyorum
  • Alac-Flac destegi var midir hatirlamiyorum; ancak yuksek ihtimalle vardir ben bu tip ceviri islerinde GoldWave programini kullaniyorum. Cevirme isi icin satin almaniza gerek yok programi direk indirip cevirme islerinizi halledebilirsiniz. Nokia 6600'a ogg cevirdigimiz zamanlardan bu yana kullaniyorum.

• dbpoweramp tavsiye ediyorum. Kullandığım en hızlı ve başarılı dönüştürücü.

• Teşekkürler Danger full işime yaramadı ama

Laika teşekkür ederim ben sorunumu giderdim, bu yaızlım alıp ilaçladım oldu bitti 30 dolar para istedi kan parası gibi :D
  • Foobar2000 isimli ücretsiz müzik çalar programı ile dönüştürme işlemi yapabilirsiniz.

İhtiyacınız olanlar:

*Üzerine tıklayarak gerekli indirmeleri yapabilirsiniz.

• Foobar2000 kurulumundan sonra indirdiğiniz qaac/refalac uygun bir yere çıkartın (aşağıdaki notu okuyun)
    • Foobar2000'i açıp tüm FLAC arşivinizi listeye ekleyin.
    • Tüm şarkıları seçip sağ tıklayıp Convert'e gelin, "..." (üç noktaya) tıklayın.
    • Output Format'a girip Add New'e tıklayın.
    • Encoder file'dan çıkardığımız qaac/refalac dosyalarından refalac olanı seçin.
    • Extension'a m4a yazın.
    • Parameters şu şekilde olacak %s -o %d
    • Format is yazan kısım lossless olacak.
    • Encoder Name'e ALAC yazıp OK'layın.
    • Back'e tıklayıp Convert'e basın ve dönüştürme işleminiz başlayacaktır.

Not: İndirdiğiniz qaac/refalac aracının içinden x86 ve x64 şeklinde iki klasör çıkacak, işletim sisteminizin ve işlemcinizin türüne göre, eğer 32 bit ise x86'nın içindeki tüm dosyaları çıkarın, eğer 64 bit ise x64'ün içindeki tüm dosyaları çıkarın. Bilmiyorsanız x86'nın içindeki tüm dosyaları çıkarın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.