Şimdi Ara

Flac mi Wav mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yonetici abey yanlis yere actiysam kusira bakma [l
    Ben arsiv yapiyorum ama muzik lerimi ne olarak indireyim aslinda mp3 olarqk indiriyorum ve dbpoweramp le wava yqda flaca cevirmeyi dusunuyorum sizce hangisini yapayim kalite olarak bir fark varmi cunki ben dosyalari 2 turlu arsivlicem biri mp3 telefonda felan dinlemek ici digeri sizce flac mi olsun wav mi yada ikisinede gerek varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wowowowo Haram kullanıcısına yanıt
    360p görüntüyü 720p ye çevirdiğinizde nasıl bir düzelme bekliyorsan flac veya wav a çevirdiğinde ses kaliteside ancak bukadar düzelecektir.(Yani düzelmeyecek sadece adını değiştirmiş bu yüzdende boyutunu artırmış olacaksın) en güzeli müziklerin orjinâllerini bulabilmen öyle youtube dan felan indirmeylede olmuyor durum illâki kayıplar var ama orjinal cd den direk aktarılan Flac mükemmel bir müzik ziyafeti sunacaktır. Çok daha detaylı bilgiler vermek isterdim ama şuan bu konuda pek bilgili görmüyorum kendimi yanlış bir şey söylemek istemem ama convert etmenin tek bir mantığı olabilir bence. Yerden kazanmak ve mp3 playerinin çalmayacağı bir formatı çalabilecek formata çevirmek. Kaliteyi convert ettikçe düşürürsün yükseltemezsin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.