Bildirim
Flah Banner
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ne yani ödülmü -
ne yani olamazmı ne yapalım zamanımız yok yapacak adam arıyoruz -
tasarım ile ugrasıyorsanız niye kendiniz yapmıyosunuzda baskasına yaptırıyosunuz.Banner yapmak 1 saat intro 2 saat tas catlasa -
ben 3 saat vaktim olsa gider yatarım çok zor deil zaten sitelerimde bir çok var ama o kadar zamanım yok
ve uğraşamıyorum vaktimi alıyor dediğin gibi 1 saat sürmüyo 3 saat sadece banner sürüyor -
Bence insan kendi isini kendi yapmalı.Eger kendine zaman ayıramıyosanız baskasına nasıl zaman ayırıcaksınız.
Bı benm dusuncem.Amacım tartısma yaratmak değil. -
kardesim burada vakki olan ve bu işten anlayan bir çok arkadas var ben illa yapın demiyorum ben olanakları söledim vakti olan ve anlayan herkesizn yapma özgürlüğü var -
Valla kardesim burdan ( Magu ) Abimize çok tesekkür ediyorum banneri hiç bir karşılık beklemeden yaptı sağ olsun kendisine çok teşekkür ederim -
Gzl bi yöntem aslında hem emeğe saygı hemde zorda kalmış iş için çözüm ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X