Artık Flappy Bird oyununu bilmeyeniniz yoktur sanıyorum. Haber sitelerinden, blog sitelerine, oyun sitelerine kadar her yerde bahsediliyor. Oyun geçen ay çıkmış ama ben oyunla yeni tanıştım.
Aslında fazla uğraşlarla yapılmış bir oyun değil gibi görünüyor ama nedense biraz bağımlılık yapmıyor. Bu bağımlılık bana "Dünyanın En Zor Oyunu" ismi altında sunulan o minik kareli oyunu hatırlattı. Ondada olduğu gibi bunda da iyi bir dikkat yeteneği ve beceri gerekli.
Ben ne yaptım ne ettim bir türlü 10'u geçemedim.
Bu konuyu neden oluşturdum? Flappy Bird ile ilgili ingilizce çok fazla makale bulunuyor. Muhtemelen bir çoğunda taktikleri veriyorlar ama ingilizcem olmadığı için pek bana yardımcı olamıyorlar :) Aranızda ingilizce bilenler varsa biraz yabancı sitelerde araştırma yapıp hileleri ve teknikleri paylaşmanızı rica edeceğim.
Aklınıza gelen ya da bir şekilde edindiğiniz bütün incelikleri, teknikleri bu konu altından paylaşım. Bende araştırmalar yapıp edindiğim bilgileri sizlere aktaracağım.
Ayrıca, oyunu IOS, Android telefonlarınızda ve bilgisayarınızda oynayabilirsiniz.
Hileden kasıt iyi skor elde etme yöntemleri diyebiliriz.
Telefonunuz rootlu ise root explorer programini yukleyin
data/data/com.dotgears.flappybird/shared_prefs/flappybird.xml dosyasini txt editör ile açın ve oradaki skoru istediginiz gibi yapin ve kaydedin ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Sabotaj Bayramı
data/data/com.dotgears.flappybird/shared_prefs/flappybird.xml dosyasini txt editör ile açın ve oradaki skoru istediginiz gibi yapin ve kaydedin ;)
Bende olmadı,cihaz rootlu root explorer da yüklü oysaki
quote:
Orijinalden alıntı: Limon-
quote:
Orijinalden alıntı: Sabotaj Bayramı
Bende olmadı,cihaz rootlu root explorer da yüklü oysaki
Kontrol et tekrar birde .bak ile biten dosyayi sil
gamecih ile oyunun hız yavaşlatılabilir ama hile yapınca o oyundan sıkılıyorsunuz.normal oynayın işte
Kardes isiniz gucunuz yokmu ne bos adamlarınız
quote:
Orijinalden alıntı: biologyst
Kardes isiniz gucunuz yokmu ne bos adamlarınız
hile yaparsak kendimizi kandırırız
En iyisi hilesiz bence
Arkadaşlar Flappy Bird oyunu kaldırıldı diyor ama ben yinede paylaşmak istedim. an itibari ile rekorum 84 ama daha iyisini yapabilecegimi biliyorum sıkılmasam. ilk zamanlarda cok zorlandım 10 yaparsam iyi olduğumu düşünüyordum ama zamanla oyunu nasıl oymamam gerektiğini anladım. şimdi sizinle paylaşmak istiyorum.
1. tlf elinizdeyken sabit olmalı bir yere dayıyarak destek alabilirsiniz. ayrıca kafanızda sabit olmalı. ( Sebep : en ufak bir hareket göz algınızı bozuyor ) 2. en önemlisi kesinlikle iki boru arasını ortalamaya çalışmayın bu en büyük hata, yapmanız gereken üst boruyu unutun sadece alttaki boruya odaklanın ve en yakın mesafedeyken basın bu şekilde gayet rahat oynayabilirsiniz. bir - iki denemeden sonra kolaylaşacaktır. başarılar.
biologystB
kullanıcısına yanıt
atomlar ne alemde? Yüzde kaçını parçaladınız bugun?
Cok komiksin
Telefon rootlu olunca hile kolay bn abartı olmasn diye 287 yaptm
quote:
Orijinalden alıntı: trkylmz19
Telefon rootlu olunca hile kolay bn abartı olmasn diye 287 yaptm
287 gayet inandırıcı :D
www.bmlost-time.tr.gg
quote:
Orijinalden alıntı: Kapl98
www.bmlost-time.tr.gg
Hile ile ne anlamı var , hiçbirşeyin anlamı yok. Ben Hilesiz oynuyorum sıkılınca rekorum 109
quote:
Orijinalden alıntı: 7.65
atomlar ne alemde? Yüzde kaçını parçaladınız bugun?
güldürdün yeminle :)
Dostum hileli apk var borulara carpsan bile bisi olmuyo sadece yere dusmicen
quote:
Orijinalden alıntı: Eufrat
Dostum hileli apk var borulara carpsan bile bisi olmuyo sadece yere dusmicen
hileyle 419 yaptım eywallah panpa :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme