beyler pokemon sitesinden okudugum bi habere göre yanlış okumadısam geziodum okudum cristal pokeler geliyormuş yanlışda olabilir
sitenin linkini werebilir misin? bizde bakalım.
BİR DAKİKA CIKMIŞTIM BENDE TEKRAR BULMAYA ÇALIŞIYORUM BEKLERSSENİZ SEVİNİRİM
quote:
Orjinalden alıntı: KıNgCoBrA
rahat ol. ben hep burdayım.ama biraz sol kolum ağrıyo bugün okulda hepatit B aşısı olduk oyuzden f5 e fazla basamıcam gibi duruyo.
quote:
Orjinalden alıntı: angmar55
quote:
rahat ol. ben hep burdayım.ama biraz sol kolum ağrıyo bugün okulda hepatit B aşısı olduk oyuzden f5 e fazla basamıcam gibi duruyo.
YA BİZEDE SÖYLERSENİZ BİZDE YAPALIM HİLEYİ KARDEŞ HİLEYİ BANA PMDEN ATABİLİRMİSİN AMACIM T.T YADA SIRALAMA YADA HERHANGİ BİŞİ DEİL SADECE WİNSİ YÜKSELTİP PUAN ARTTIRIP DSMG EFSANE CIKARTMAK BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN
quote:
YA BİZEDE SÖYLERSENİZ BİZDE YAPALIM HİLEYİ KARDEŞ HİLEYİ BANA PMDEN ATABİLİRMİSİN AMACIM T.T YADA SIRALAMA YADA HERHANGİ BİŞİ DEİL SADECE WİNSİ YÜKSELTİP PUAN ARTTIRIP DSMG EFSANE CIKARTMAK BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN
beyler pokemon sitesinden okudugum bi habere göre yanlış okumadısam geziodum okudum cristal pokeler geliyormuş yanlışda olabilir
gelcek olsa sitenin 2 gün kapanması gerekir we bu çok kötü olur.ama 2008 de gelcekmiş.yıllbaşı hediyesi olarak
quote:
Orjinalden alıntı: angmar55
quote:
saol. atıyom.poke açılınca kasarsın.
yha bana da atar mısın ?
TY SAOLSAIN
banada atarmsın benim bildiğimle aynımı onu merak ediyomda
ben devamlı crater forumdayım ve henuz boyle bi haber gormedim
atamam.
Aaron(Oyun Kurucusu)'ndan Öğrendiğim Kadarıyla Yeni Çıkacak Olanlar Bunlar = Iron/Golden/Platinum/Potassium and Magnesium Pokemon Henüz Tarih İle İlgili Bir Açıklama Yapmadı
quote:
Orjinalden alıntı: thunder_wolf
Aaron(Oyun Kurucusu)'ndan Öğrendiğim Kadarıyla Yeni Çıkacak Olanlar Bunlar = Iron/Golden/Platinum/Potassium and Magnesium Pokemon Henüz Tarih İle İlgili Bir Açıklama Yapmadı
crystal hani.bi kere golden olmaz çunku ghostly golden bi arada olmaz.sonra potasyum onlar boş iş.
mesela kalsiyum pokeler kükürt pokeler nasıl ama
quote:
waaaay, aaron la mı konusuosun sen şakacı dolu forumda.. potasyum muş
quote:
Orjinalden alıntı: (s)éq0
quote:
waaaay, aaron la mı konusuosun sen şakacı dolu forumda.. potasyum muş
+1 ADAM KENDİNİ AŞMIŞ
İster İnan İster İnanma Benim Şakamla Gerçeğimi Ayırt Etmek Zordur...Hem Ben Aaronla Konuşuom Demedim Duyduğuma Göre
quote:
İster İnan İster İnanma Benim Şakamla Gerçeğimi Ayırt Etmek Zordur...Hem Ben Aaronla Konuşuom Demedim Duyduğuma Göre
Aaron dan duyduguma gore ne demek arkadaslar?? (aaronla konustum demek) ayrıca senin crater forumdaki nick in ne??
Crater Forumuna Üye Değilim Ordaki Postları Okurum