Şimdi Ara

FLAŞ!!!FLAŞ!!!FLAŞ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler pokemon sitesinden okudugum bi habere göre yanlış okumadısam geziodum okudum cristal pokeler geliyormuş yanlışda olabilir

• sitenin linkini werebilir misin? bizde bakalım.
  • BİR DAKİKA CIKMIŞTIM BENDE TEKRAR BULMAYA ÇALIŞIYORUM BEKLERSSENİZ SEVİNİRİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: KıNgCoBrA

BİR DAKİKA CIKMIŞTIM BENDE TEKRAR BULMAYA ÇALIŞIYORUM BEKLERSSENİZ SEVİNİRİM

rahat ol. ben hep burdayım.ama biraz sol kolum ağrıyo bugün okulda hepatit B aşısı olduk oyuzden f5 e fazla basamıcam gibi duruyo.

• quote:

Orjinalden alıntı: angmar55

quote:

BİR DAKİKA CIKMIŞTIM BENDE TEKRAR BULMAYA ÇALIŞIYORUM BEKLERSSENİZ SEVİNİRİM

rahat ol. ben hep burdayım.ama biraz sol kolum ağrıyo bugün okulda hepatit B aşısı olduk oyuzden f5 e fazla basamıcam gibi duruyo.

• YA BİZEDE SÖYLERSENİZ BİZDE YAPALIM HİLEYİ KARDEŞ HİLEYİ BANA PMDEN ATABİLİRMİSİN AMACIM T.T YADA SIRALAMA YADA HERHANGİ BİŞİ DEİL SADECE WİNSİ YÜKSELTİP PUAN ARTTIRIP DSMG EFSANE CIKARTMAK BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN
  • quote:

YA BİZEDE SÖYLERSENİZ BİZDE YAPALIM HİLEYİ KARDEŞ HİLEYİ BANA PMDEN ATABİLİRMİSİN AMACIM T.T YADA SIRALAMA YADA HERHANGİ BİŞİ DEİL SADECE WİNSİ YÜKSELTİP PUAN ARTTIRIP DSMG EFSANE CIKARTMAK BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN

saol. atıyom.poke açılınca kasarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

beyler pokemon sitesinden okudugum bi habere göre yanlış okumadısam geziodum okudum cristal pokeler geliyormuş yanlışda olabilir

gelcek olsa sitenin 2 gün kapanması gerekir we bu çok kötü olur.ama 2008 de gelcekmiş.yıllbaşı hediyesi olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: angmar55

quote:

YA BİZEDE SÖYLERSENİZ BİZDE YAPALIM HİLEYİ KARDEŞ HİLEYİ BANA PMDEN ATABİLİRMİSİN AMACIM T.T YADA SIRALAMA YADA HERHANGİ BİŞİ DEİL SADECE WİNSİ YÜKSELTİP PUAN ARTTIRIP DSMG EFSANE CIKARTMAK BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN

saol. atıyom.poke açılınca kasarsın.

yha bana da atar mısın ?
  • TY SAOLSAIN
  • banada atarmsın benim bildiğimle aynımı onu merak ediyomda
  • ben devamlı crater forumdayım ve henuz boyle bi haber gormedim
  • atamam.
  • Aaron(Oyun Kurucusu)'ndan Öğrendiğim Kadarıyla Yeni Çıkacak Olanlar Bunlar = Iron/Golden/Platinum/Potassium and Magnesium Pokemon Henüz Tarih İle İlgili Bir Açıklama Yapmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunder_wolf

Aaron(Oyun Kurucusu)'ndan Öğrendiğim Kadarıyla Yeni Çıkacak Olanlar Bunlar = Iron/Golden/Platinum/Potassium and Magnesium Pokemon Henüz Tarih İle İlgili Bir Açıklama Yapmadı

crystal hani.bi kere golden olmaz çunku ghostly golden bi arada olmaz.sonra potasyum onlar boş iş.

mesela kalsiyum pokeler kükürt pokeler nasıl ama

• quote:

Aaron(Oyun Kurucusu)'ndan Öğrendiğim Kadarıyla Yeni Çıkacak Olanlar Bunlar = Iron/Golden/Platinum/Potassium and Magnesium Pokemon Henüz Tarih İle İlgili Bir Açıklama Yapmadı

waaaay, aaron la mı konusuosun sen
    şakacı dolu forumda.. potasyum muş

• quote:

Orjinalden alıntı: (s)éq0

quote:

waaaay, aaron la mı konusuosun sen
    şakacı dolu forumda.. potasyum muş

+1 ADAM KENDİNİ AŞMIŞ

• İster İnan İster İnanma Benim Şakamla Gerçeğimi Ayırt Etmek Zordur...Hem Ben Aaronla Konuşuom Demedim Duyduğuma Göre
  • quote:

İster İnan İster İnanma Benim Şakamla Gerçeğimi Ayırt Etmek Zordur...Hem Ben Aaronla Konuşuom Demedim Duyduğuma Göre

Aaron dan duyduguma gore ne demek arkadaslar?? (aaronla konustum demek)
    ayrıca senin crater forumdaki nick in ne??
  • Crater Forumuna Üye Değilim Ordaki Postları Okurum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.