Şimdi Ara

flas flas flas BEramusta 70 lwl mage SS burada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ares den bahsediosunuz ama adam eşşek kadar BERAMUSS yazmıs
  • cok fazla 70 mage olmasına ragmen sayısı edanın acılmasıyla bırlıkte dusus yasadı
  • beramusda çok var lvl 70 mage
  • Çok 70 varki hiç görmedin galiba
  • Beramsuta ISTANBUL clanında da birçok 70 lwl adam var (ORCLARDA).SADECE priest yoq priest te 69 lwl 1Hera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasi_m -- 24 Haziran 2006; 20:14:33 >
  • Cypherda Bile var
  • Bişi sorcam şu menü deki 3. büyü nasıl bişi bilen varmı ????
  • İlk defa görebilrsin.Normal karşılıyorum.Topicde açıp paylaşabilirsin.
    Ama büyütmeye gerek yok.Beramusta 4-5 ay önce meteor yiyiyorduk kafaya.
    Heyecan yapma.Korkma geçer...
  • http://img461.imageshack.us/img461/967/2006623204196zp.jpg

buyrun buda benden yerde yatan char bnm
  • yinede emege saygı
  • 2 meteoruda yrmiş:D
  • CRAZY sen hem flm hemde ice 70 skillerini yemişsin sanırım orda. ice 70 skilinide ilk kez görmüş oldum (tabiki lr deilse)
    herşey bi yana son 2-3 aydır 70 lwl ler legal yada illegal yollarla o kadar çoğaldıki 60,61 ve 62 lwl charlar artık ezik muamelesi görüyor.
  • 2si birden patladı nolduğunu anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: HitmaC

Valla dikkatli bakın lwl 51 olmustum
    ilk defa cz ye gıdim demiştim
    ezüq oldugumdan kımse almadı party e
    bende buff suz gıttım
    dikkatlı bakın
    meteor'a
    reklamdan gozukmeye bılır
    https://store.donanimhaber.com/48/09/33/480933afe9abc67398e2c26db1e5f788.jpg
     flas flas flas BEramusta 70 lwl mage SS burada

Şimdi size uzun bir mesaj yazacağım..Diğer smileyların sayfası görüntülenemiyor ama,ben bu smıleyın (sizin gibilerden dolayı) kodunu ezberledim..

Kardeşim hayatında hiç mi meteor görmedin?Neden herşeye topic açıyorsunuz?Valla bu forumda kalanlara (Ko) acımaktayım..Son zamanlarda öyle şeylere topic açmaya başladınız ki,artık sıkıldım,çoğu eski üyenin de sıkıldığından (artık çoğu yeni üye bu forumun kalitesinin düşürüyor,bu yüzden eski üyeler diyorum..) adım gibi eminim..Bu forumu (DH) takip edeceğim fakat,artık ko bölümüne çoğu zaman girmeyeceğim..Çünkü bu topicler sadece beni daha terbiyesiz bir insan yapıyor..

• D@n93rMert

Arkandaım sen konuş bende sürekli +1 diye desteklicem

SeviyesizOlanlarTıklayın(VeMerakEdenler)....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicMerth -- 24 Haziran 2006; 20:58:20 >
  • @D@n93rMert sinir yapma şikayet butonu kullan memnun diilsen incelemeye alalım sinir=küfür(hakaret)=1 hafta biliosunuz kimsenin ceza almasına gerek yok o yüzden şikayet butonuyla halletmeye özen gösterelim
  • şikayet edildi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

@D@n93rMert sinir yapma şikayet butonu kullan memnun diilsen incelemeye alalım sinir=küfür(hakaret)=1 hafta biliosunuz kimsenin ceza almasına gerek yok o yüzden şikayet butonuyla halletmeye özen gösterelim

Siniri hangi zihniyet küfre eşit tutabilir?
  • ^^^^CRAZY^^^^ zihniyeti..
    garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicMerth -- 24 Haziran 2006; 21:13:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

^^^^CRAZY^^^^ zihniyeti..
    garip

Türkiye..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.