Şimdi Ara

Flaş.flaş.flaş.Fenerbahçe dünyanın en büyük 5. takımı seçildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • muahahahahahahaah. Bizim bir arkadaş var fenerli. Fener rüyasında dünyanın 5.büyük takımı seçiliyormuş. MUAHAHAHAHAHAHA. Ancak rüyanızda olur zaten. MUAHAHAHAHAHA.

• Biz rüyamızda görebiliriz ama siz bu kafayla gittikce rüyanızda bile göremeyeceksiniz!Forumu geyik meydanı yapmaktan vazgecin!
  • Benim de bir BJK'li arkadaşım BJK'nin 3. yıldızı 2103 yılında taktığını görmüş

Yani harbiden iyice cıvıttınız olayı. Ama kendi takımınızla ilgili yazacak bişey bulamayınca böyle oluyor doğaldır.
  • ya ne gereksiz topicler açılıyo yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: aardvark

Benim de bir BJK'li arkadaşım BJK'nin 3. yıldızı 2103 yılında taktığını görmüş

Yani harbiden iyice cıvıttınız olayı. Ama kendi takımınızla ilgili yazacak bişey bulamayınca böyle oluyor doğaldır.

• quote:

Orjinalden alıntı: eagle_1903

muahahahahahahaah. Bizim bir arkadaş var fenerli. Fener rüyasında dünyanın 5.büyük takımı seçiliyormuş. MUAHAHAHAHAHAHA. Ancak rüyanızda olur zaten. MUAHAHAHAHAHA.

Ben sondan 5. olmuş gibi bi espri yaparsın diye beklemiştim aslında

• quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

Biz rüyamızda görebiliriz ama siz bu kafayla gittikce rüyanızda bile göremeyeceksiniz!Forumu geyik meydanı yapmaktan vazgecin!

kardeş biz onun gercegini de gorduk.dunya birincisi oldugumuz zaman ları ne cabuk unuttunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: athena7

quote:

Biz rüyamızda görebiliriz ama siz bu kafayla gittikce rüyanızda bile göremeyeceksiniz!Forumu geyik meydanı yapmaktan vazgecin!

kardeş biz onun gercegini de gorduk.dunya birincisi oldugumuz zaman ları ne cabuk unuttunuz.

Ben Beşiktasın dünya birincisi oldugunu hatırlamıyorum!GS li isen UEFA kupasını almanız sizi dunya birincisi yapmaz!Dunyadaki en saygın kupa CL kupasıdır!Bu demektirki en iyi 16 takımin mucadelesidir!Geriye kalan takımlar bir alt kademe olan UEFA da yarısır!Genelde Avrupada kendi liglerinde ilk 8 icine giren takımlar bulunur!Türkiyede ise malesef sadece 2 takım katılabiliyor!Umarım dediklerimi anlamıssındır!

• quote:

quote:

quote:

Ben Beşiktasın dünya birincisi oldugunu hatırlamıyorum!GS li isen UEFA kupasını almanız sizi dunya birincisi yapmaz!Dunyadaki en saygın kupa CL kupasıdır!Bu demektirki en iyi 16 takımin mucadelesidir!Geriye kalan takımlar bir alt kademe olan UEFA da yarısır!Genelde Avrupada kendi liglerinde ilk 8 icine giren takımlar bulunur!Türkiyede ise malesef sadece 2 takım katılabiliyor!Umarım dediklerimi anlamıssındır!

senin dediğin saygın kupanın galibini yenerek süper kupayı kim aldı?

• quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

ya ne gereksiz topicler açılıyo yaaa

Burası zaten gereksizler farkındamısın bilem
  • quote:

bu iyiydi

• quote:

• Ben de korktum yaw muhaha.
  • ZATEN FB DÜNYANIN EN BÜYÜK TAKIMI...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_man_serhat

ZATEN FB DÜNYANIN EN BÜYÜK TAKIMI...

ancak bi tarfımla gülerim ben buna

• quote:

Orjinalden alıntı: eagle_1903

muahahahahahahaah. Bizim bir arkadaş var fenerli. Fener rüyasında dünyanın 5.büyük takımı seçiliyormuş. MUAHAHAHAHAHAHA. Ancak rüyanızda olur zaten. MUAHAHAHAHAHA.

Egr feneri 5. gorduyse kesin ustunde bjk,gs,tr,ankara falan gormustur.. ruyasında bile o ezkligi yasar fb lieler bakamyın siz ole herdurumda konusmaya calısmalarına:)

• quote:

quote:

quote:

abi haline gülüyimmi aliyimmi bilemedim adam baba sen hiç tv falan izlememişin gazete dergi okumamışın olm afrikadaki küçük çocuklar bile biliyo GS nin dünyanın en iyi takımı seçildiğini

• o 555 olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.