Şimdi Ara

flash 8 den jpeg export nasil yaparim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tabi başligi okuyan file>export vs vs gibi yollar gösterebilir ...gel gelelim benim istediğim swfde bir butona tıklayınca ekran görüntüsünü (swf içindeki) nasıl jpeg olarak kaydedebileceğim-screen capture olayı.....

( örnek için arkadaki laptopu tıklayın (bu arada süper bi siteye sahip olan absolutu tebrik edelim...not:şerefe

http://absolut.com/content/templates/framework.aspx?remember=0&country=undefined&logsite=absolut-com&fw=87&entryurl=http://absolut.com/bling&lnk=3369&chk=569470839153053754&year=1932
    )

bir diğer sorum da şu hani "yazdığın yazı duvara felan yazılıyor "ya :)..onu nasıl yapabileceğimle alakalı olacak(yazı alanına yazılanlar için harfleri temsil eden resimler koyacağımı varsayalım)
    umarım yardımcı olursunuz da ben de size bol bol teşekkür ederim....

• yok mu bilen
  • Verdiğin linkte birşey çıkmadı istersen bir kontrol et...
    İstediğini absolut sitesi için tam olarak anladmadım biraz daha açarsan yardımcı olabilirim belki... Sitede flash ve asp kullanımı var.

istediğinin bu olduğunu sanmıyorum ama:
    swf butona link vererekpop-up gibi vs. jpeg açılmasını sağlayabilirsin görüntünün.

hatta elin değmişken yazıolayını da biraz aç...
  • açılıyor site ya...ordan skip intro de gelen menümsüden download a (laptopla şekillendirilmiş bu)...ordan da bling your name e tıkla.....aslında yazı muhabbetti de , jpeg çıktı alma olayı da bununla ilintili :D

yazıyı yazıyorsun....tamam diyorsun... o sana yazıyı bambaşka bi ortamda sunuyor....sundu ya....bi de buton var altta save desktop diye...basarsan da sana istediğin çözünürlükte bi jpeg hazırlıyor..bu kadar

umarım yardımcı olursunuz..teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.