Arkadaşlar benim iki sorunum var. Belki biraz basit olacak ancak sıkıntım iki ayrı flash belleği nasıl eşitleyeceğimi bilememem! Diğer sorunum ise laptopumun bluetooth hoparlörümü algılamayışı. Hoparlörü bağladığımda dahi görünmüyor. Acaba bilmeden bir ayarı mı bozdum? Vaktinizi aldığım için teşekkür ederim. Lütfen bana yardım edermisiniz...
Flash bellekleri eşitleme konusunu biraz daha ayrıntılı olarak açıklarsanız iyi olur. Bluetooth hoparlörler bağlandıktan sonra bilgisayarınızda müzik açtığınızda direk BT hoparlörden ses gelmesi gerekir. Hoparlörde ya da bağlantınızda sorun olabilir.
iGroNİ
kullanıcısına yanıt
İlginiz için teşekkür ederim. Flash bellekleri eşitleme derken, pc ye aynı anda taktığım iki ayrı flash belleğin içerisindeki dosyaların bire bir aynı olmasını sağlamaya çalışma çabamdır. Bunu ancak zaman zaman birini silerek ve diğerindeki bilgileri bu sildiğim belleğe kopyalamak suretiyle belki de çok acemice bir yolla yapıyor olmamdır. Bu biraz uzun sürüyor taktir edersiniz.
Dediğinizi anladım da amacınızı pek anlamadım. Acronis True Image programını inceleyin. Clone özelliği var ama dediğiniz şekilde çalışır mı emin değilim.