Şimdi Ara

Flash'da Köprü Ekleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Flash da hazırlanmış bir yazıya veya filme nasıl köprü ekleyebilirim? yardımcı olursanız teşekkür ederim

• Mx'te Köprü eklemek ? ilk defa duyuyorum doğrusu . Daha Detaylı Bi Şekilde Açıklarmısın
  • Mesela Mx'de hazırlanmış resmin içinde yazı var ve o yazıya tıklandığı zaman e-maile veya yazının alakalı olduğu sayfaya gitmesi lazım. Yeterince açık olmuştur umarım...
  • Link vermekten bahsediyorsun dimi ?
  • ewt link vermekten bahsediyorum
  • köprü möprü diyince kusura bakma 36 saattir ayaktayim şaşırdım .

komut bu buyur kardeş .
    on(press){
    getURL("http://www.donanimhaber.com", _blank);
    }

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScorpionCoders -- 24 Temmuz 2006; 13:29:19 >
  • Kardeş kusura bakma ama bu html kodu zannedersem. bunu mx kodunun neresine eklemem lazım veya direkt kodu mx'de mi eklemem lazım. Yradımların için sağolasın
  • Convert to Symbol Buton Özelliği verdin . Yazının olduğu layerin üzerine basıcaksın . yapıştır kodu
     Flash'da Köprü Ekleme
  • kIvILcImx eğer verdiğin kodu layera verirse çalışmaz butonu tanıtman lazım ya butonun üzerine basıp verdiğin kodu yazacak ya da buton.onRelase diye frame de verebilirsiniz ama en mantıklsıı vee kolayı butona vermek yeni başlayanlar için
  • Ok dostum . öyle pardon . biraz acele ettiğimden direk yazdIm . layere basılı gözüküyor diE . neysE convert yaptIğInda üstüne tıklarsan oraya yazInca olur . arkadaşImIN dediği gibi tekrar prdn .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.