beyler elime bir flash disk geçti üzerinde v amblemi olan gümüş ( 16 GB General udisk ) flash sorunlu içine kopyalama yapıyorum kendi kendine RAW oluyor. 0 bayt görünüyor. Bazı bazı format kabul ediyor bazen etmiyor. mesela NTFS format kabul etmiyor.FAt32 arada bir kabul ediyor bazen de cmd - diskpart yöntemi ile format attığımda verdiği hata "IOCTL çağrısında hata" diyor... flasha 2 GB kopyalama yapıyorum hem uzun sürüyor (2 GB 32 dakikada atıyor - atmış gözüküyor), hem de falshı çıkarıp takınca ya görmüyor yada içine attığım dosyaları boş gösteriyor yani dosyaları kendi kendine siliyor, kalıcı olarak tutmuyor. anlamadım yazılımsal bir hata mı var ne. bu flashı hangi programla nasıl hayata döndürürüm.
bu flashı ne yapmalıyım anlamadım yardımcı olabilecek var mı ..
chip bilgisi
Volume: D: [D:]USB Yığın Depolama Aygıtı(General UDisk) Controller: ChipsBank Possible Memory Chip(s): Not available Flash ID: 454C98A3 7651 Flash CE: 1 Firmware Date: 2016-03-02 VID: 048D PID: 1234 Manufacturer: General Product: UDisk Query Vendor ID: General Query Product ID: UDisk Query Product Revision: 5.00 Physical Disk Capacity: 16043212800 Bytes Windows Disk Capacity: 16026492928 Bytes Internal Tags: DGA7-8F4G File System: unknown Relative Offset: 1024 KB USB Version: 2.00 Declared Power: 100 mA ContMeas ID: A21D-03-99
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme