Şimdi Ara

Flash diski bilgisayara takınca bilgisayar donuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Usb belleğimi masaüstü bilgisayarlara takınca kitleniyor. Bilgisayar kapalıyken usb diski takıp bilgisayarı açtığım zaman kullanabiliyorum. Ama çıkarttığım zaman yine donuyor. İlginç bir şekilde dizüstü bilgisayarlarda böyle bir sorun yok. Yani sanki normal bir flash diskmiş gibi kullanabiyorum. Kilitlenme yalnızca masaüstü bilgisayarlarda gerçekleşiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakartın usb kontrolcüsünde sıkıntı var. Bir sebebide anakart yükseltme vidaları yüzünden olan kısa devreler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 15 Şubat 2019; 19:38:35 >
  • Tüm anakartlar bu şekilde mi? Farklı bir bilgisayarada takınca aynı şeyi gözlemliyorum. Başka usb disk takınca böyle bir sorun olmuyor.

• bilimman kullanıcısına yanıt
    Çoğul yazmışsın gözümden kaçmış o zaman o flaşdisk gereğinden fazla akım çekmek için yükleniyor. Masaüstüler dizüstüye oranla daha fazla güç verebilir usb üzerinden.

Usb yi bir temiz formatla yazılımsal sıkıntı yoksa sebebi böyle açıklanabilir.
  • Keşke yazılımsal olsa, en basitinden dosya yazdırmak için internet kafeye götürüyorum. Adam kendi bilgisayarına takıyor yönetici bilgisayarı kitleniyor. Dediğiniz gibi yüksek akım çekiyor galiba usb belleğim. Bu gün ek usb uzatma Kablo ile kullandım hiç bir problem yaşamadım. Uzun süredir kullanıyorum ben bu diski zamanla çektiği akımın değişme ihtimali var mı? 2-3 yıldır bu şekilde davranıyor öncelerde bu sorun yoktu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.