Şimdi Ara

FLASH FLASH FLASH ŞOK ŞOK ŞOK V İSKİ KİM AÇIKLANIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dediğin konularla ilgilenmiyorum artık senin ne mal olduğunu tüm forum biliyor şu ana kadar açtığın tartışmalı konularıda görsünler bak sürekli tartışma çıkaran sensin

hem sanane ben viskiysen sanane değilsem sanane
  • CEEEEEEEMMMMMMMM KORKAKSIN SEN OLUUUUUUUUMMMMMMMM BENDEN SİZE NE NE MAL OLDUĞUMDAN SİZE NE

SANA SONUNDA GERÇEKLERİ AÇIKALTACAM BUNU UNUTMAAAAA BANA DİYORSUN AMA SENDE FAKE NİKLLERLE ORTALIKTA DOLAŞIYOSUNNNNN
  • quote:

Orjinalden alıntı: *ERROR*

CEEEEEEEMMMMMMMM KORKAKSIN SEN OLUUUUUUUUMMMMMMMM BENDEN SİZE NE NE MAL OLDUĞUMDAN SİZE NE

SANA SONUNDA GERÇEKLERİ AÇIKALTACAM BUNU UNUTMAAAAA BANA DİYORSUN AMA SENDE FAKE NİKLLERLE ORTALIKTA DOLAŞIYOSUNNNNN

O lafları sana biiiiir biiirr yedirirdim ama dua et benimde bazı değerlerim var biraz daha sabır edicem.. en sonunda ban yiceksin bunu unutma
  • quote:

Orjinalden alıntı: The©em

quote:

CEEEEEEEMMMMMMMM KORKAKSIN SEN OLUUUUUUUUMMMMMMMM BENDEN SİZE NE NE MAL OLDUĞUMDAN SİZE NE

O lafları sana biiiiir biiirr yedirirdim ama dua et benimde bazı değerlerim var biraz daha sabır edicem.. en sonunda ban yiceksin bunu unutma

GEL YEDİR DİYORUM AMA KORKAKSIN KAÇIYORSUN BEN NE YAPAYIM DAHA

DEĞERLERİ VARMIŞ NEDİR O DEĞERLER KAÇARAK OLMAAAAAAZZZZZZZ
  • İSKİ NİN NE OLDUĞU BELLİ.BİZİM VERİDĞİMİZ PARALARLA ALINAN BİLGİSAYARLARLA ARAŞTIRMA YAPACAĞI YERDE FORUMA GİREN BİR VATAN HAİNİ
  • Error sn ne terbiyesiz bi tipsin
  • ulan senin beynin error vermiş be
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

Error sn ne terbiyesiz bi tipsin

BAK BAK BAAAAAAAAAKKKKKKKKK BİZ BURDA GERÇEKLERİ AÇIKLAYALIM SEN TERBİYESİZ DE

KİNG SENİN DE NE MAL OLDUĞUNU BİLİYORUMMM SAKLAMA BİZDEEEENNNNN
  • hatta bence senin beynin bile yok be
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

Error sn ne terbiyesiz bi tipsin

BAK BAK BAAAAAAAAAKKKKKKKKK BİZ BURDA GERÇEKLERİ AÇIKLAYALIM SEN TERBİYESİZ DE

KİNG SENİN DE NE MAL OLDUĞUNU BİLİYORUMMM SAKLAMA BİZDEEEENNNNN

Acınacak durumdasın(Smoking causes cancer)
  • BANA BEYİNSİZ DİYENLER İLK ÖNCE KENDİ BEYİNLERİNE BAKSINLAR YERLERİNDE DURUYOMU

UYANIIIIIIINNNN UYANIIINNNNNNNNN KENDİNİZE GELİİİİN SPUTNİK SENDE KAŞINIYON GALİBAAA
  • ne o lan benimde mi adımı çıkarcan kaynana semra kılıklı herif.

gerçi herif olduğun bile belli değil ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sputnick -- 22 Nisan 2005, 18:40:36 >
  • abi girmicem diom ama merak işte bu arada errod musun her ne haltsan yakında gidicisin modlar icabına bakar artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 22 Nisan 2005, 18:43:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sputnick

ne o lan benimde mi adımı çıkarcan kaynana semra kılıklı herif.

gerçi herif olduğun bile belli değil ya

SENİN ADIN ÇIKSA NE OLUR ÇIKMASA NE OLUR SEN ADAMMISIN Kİ

NEYSE BEYLEEEEEEEERRRRR BENDEN BU GÜNLÜK BU KADAR

BEN GERÇEKLERİ SÖYLEDİM V İSKİNİN KİM OLDUĞUNU AÇIKLADIM

DİYORUM YA İSTEYEN İNANSIN İSTEYEN İNANMASIN AMA GERÇEKLER BÖYLEEEEE

HADİİİİ KALIN SAĞLICAKLA TABİ KALABİLİYORSANIZZZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *ERROR* -- 22 Nisan 2005, 18:46:37 >
  • quote:

BANA BEYİNSİZ DİYENLER İLK ÖNCE KENDİ BEYİNLERİNE BAKSINLAR YERLERİNDE DURUYOMU

UYANIIIIIIINNNN UYANIIINNNNNNNNN KENDİNİZE GELİİİİN SPUTNİK SENDE KAŞINIYON GALİBAAA

KİMSİN LAN SEN GELİOSUN FORMUN İÇİNE EDİOSUN DENGESİZ HERİF

• sen kendini adamdan sayıyosan ben adam olmasam da olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.