Şimdi Ara

Flash güncellemesi sonrası Opera 5.1 ses problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence biz boşa uğraşıyoruz çünkü tamamen hatalıyız.
    yani en azından ben hatalıyım siz değil

Sen eski sürüm kullanıyordun flashı ve o zaman büyük ihtimal NPAPI vardı sistemde.
    NPAPI 5.1 surround destekliyor standartında.

Fakat güncelleyince - ki opera chrome tabanlı bir browser- yeni flash kuruldu ve chrome tabanlı browserlar artık PPAPI kullanıyorlar.O yüzden de 5.1 ses alamıyorsun.Biz tam tersi için uğraştık bir süredir

Şu an operaya eski NPAPI flash kurabileceğini sanmıyorum,yine playerı güncellemeye zorlayacak seni %99

Ama bu sorunu yaşayan herkes de bir parametre ile bunu halletmiş ben de bu neden olmuor diye kıl oldum anlıyor musun? :)

Şu an chromeda durum nedir?Orada 5.1 ses alabiliyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

bence biz boşa uğraşıyoruz çünkü tamamen hatalıyız.
    yani en azından ben hatalıyım siz değil

Sen eski sürüm kullanıyordun flashı ve o zaman büyük ihtimal NPAPI vardı sistemde.
    NPAPI 5.1 surround destekliyor standartında.

Fakat güncelleyince - ki opera chrome tabanlı bir browser- yeni flash kuruldu ve chrome tabanlı browserlar artık PPAPI kullanıyorlar.O yüzden de 5.1 ses alamıyorsun.Biz tam tersi için uğraştık bir süredir

Şu an operaya eski NPAPI flash kurabileceğini sanmıyorum,yine playerı güncellemeye zorlayacak seni %99

Ama bu sorunu yaşayan herkes de bir parametre ile bunu halletmiş ben de bu neden olmuor diye kıl oldum anlıyor musun? :)

Şu an chromeda durum nedir?Orada 5.1 ses alabiliyor musun?

NPAPI yi tek kurdum video yu açtı ama 2.1 ses geliyordu. Chrome denedim olmadı ama parametre falan yazmadan uğraşmadan denedim yarın ona bi yoğunlaşıcam.

Beni Explorer ile ortada bırakacak bu işin sonunda bu Opera en çok ona yanıyorum.

• Yeni konu açmadan hortlatıyım dedim.Bende aynı sorunu yaşıyorum.Operadan izlediğim film dizi vs ne varsa arka hoparlörlerden ses gelmiyor.Ama internet explorer la aynı film dizileri 5 hoparlörden ses alarak izleyebiliyorum.Bunun çözümünü bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdm6

Yeni konu açmadan hortlatıyım dedim.Bende aynı sorunu yaşıyorum.Operadan izlediğim film dizi vs ne varsa arka hoparlörlerden ses gelmiyor.Ama internet explorer la aynı film dizileri 5 hoparlörden ses alarak izleyebiliyorum.Bunun çözümünü bilen var mı ?

Konu sahibi olarak hala aynı dertten muzdaribim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravencarnage

quote:

Orijinalden alıntı: erdm6

Yeni konu açmadan hortlatıyım dedim.Bende aynı sorunu yaşıyorum.Operadan izlediğim film dizi vs ne varsa arka hoparlörlerden ses gelmiyor.Ama internet explorer la aynı film dizileri 5 hoparlörden ses alarak izleyebiliyorum.Bunun çözümünü bilen var mı ?

Konu sahibi olarak hala aynı dertten muzdaribim

Ben böyle bi saçmalık görmedim.Dün chrome ı yükledim oda aynısı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.