Şimdi Ara

FLASH! Kill Zone 2 Beta PSn' de İndirilebilir! [FAKE ÇIKTI] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zaten üsteki mesajda fake olduğunu belirtmiştim amaa verdiğiniz listede iron man trailer görüyorum bu benim bu sene beklediğim film ya, inşallah güzel olmuştur, onla teselli olalım bari :D
  • hani saat 01 oldu hala bi güncelleme yok kaçta güncelliyorlarki pes yok bari diğerlerini oynayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsiyakali27 -- 28 Eylül 2007; 0:58:02 >
  • Ben demistim FAKE diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: lincoln 10

FLASH! Bu gece 00:30 Gibi Kill Zone 2 Multiplayer Beta PSn' de İndirilebilir!

Kaynak:http://www.regamers.com/forum/showthread.php?p=59678

Yeter ya boyle kaynaksiz basliklar acmayin insanlari bos yere heveslendi riosnz Forum kaynak olamaz... eger olursa ben burda sony ps3ten vazgecmis oyun yapmicakmis yaziym baskasi bunu gosterek ps3un isi bitti die benim zirvami kaynak gostersn ozmn... lutfen mahalle karisi dedikodulari mekanina dondurmeyin forumu.

• quote:

Orjinalden alıntı: margornn

quote:

FLASH! Bu gece 00:30 Gibi Kill Zone 2 Multiplayer Beta PSn' de İndirilebilir!

Kaynak:http://www.regamers.com/forum/showthread.php?p=59678

Yeter ya boyle kaynaksiz basliklar acmayin insanlari bos yere heveslendi riosnz Forum kaynak olamaz... eger olursa ben burda sony ps3ten vazgecmis oyun yapmicakmis yaziym baskasi bunu gosterek ps3un isi bitti die benim zirvami kaynak gostersn ozmn... lutfen mahalle karisi dedikodulari mekanina dondurmeyin forumu.

kesinlikle katiliyorum . surekli fake haberler veriyorsunuz mod lardan kaynak gosterilmeden acilan konularin silinmesini rica ediyorum . Umut tacirlerine

• terbiyesizleşmeyin;

O adresteki kaynak burası: Kaynak:http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=messhall&thread.id=28650

İngilizcem yeterli olmadığından o linki aldığım türkçe sitenin kaynağını verdim orasıda üstten almış.

Sonra ordakide fake çıkınca 2 yerdede yalanlandı bu haber ama biyerde bişey duyrulursa bizde duyuruz bunu daha sonra fake çıktığını söyledik niye edepsizleşiyorsunuz asıl size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lincoln 10 -- 28 Eylül 2007; 1:28:10 >

• Dogru duzgun konus asil sen edepli ol... ingilizden yeterszse konu acma yada belirt oyle kesin sekilde yazma o zaman... daha yenisin zamanla ogrenirsin forum kurallarini.
  • quote:

Dogru duzgun konus asil sen edepli ol... ingilizden yeterszse konu acma yada belirt oyle kesin sekilde yazma o zaman... daha yenisin zamanla ogrenirsin forum kurallarini.

Sen önce okuduklarını anlamayı öğren, yukardan aşağı doğru okusana, gerekli açıklamaları yapmışız yukarlarda
  • Aferin sana editle sonradan.
  • quote:

quote:

Dogru duzgun konus asil sen edepli ol... ingilizden yeterszse konu acma yada belirt oyle kesin sekilde yazma o zaman... daha yenisin zamanla ogrenirsin forum kurallarini.

Sen önce okuduklarını anlamayı öğren, yukardan aşağı doğru okusana, gerekli açıklamaları yapmışız yukarlarda

Hem fake sin hemde terbiyesiz !
  • bu ne ya bir killzone demo uğruna birbirine girmissiniz...ayıp valla...demo illaki bir gün gelir biraz sabredin....
  • Noluyor Len burada
  • quote:

Aferin sana editle sonradan.

fake olduğu için ekleme gereği duydum senin gibi forumu baştan aşağı okumayıp, ilk mesaja bakarak aaa bu böyle diyenlere kapak olsun diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esayar42

quote:

quote:

Hem fake sin hemde terbiyesiz !

İftira atma bari, sen bana fake olmadığını kanıtlayabilirmisin? Ben fake değilim çünkü insanlara saldırıp, ortalığı germiyorum

• amaaan valla ikinizde ayıp ediyorsunuz boş yere birbirinizi kırıyorsunuz belliki linkoln kardeşde bir sitede okuduğu haberi heyecanla buraya taşıdı nerden bilsin fake çıkacağını margorn kardeşte hayalkırıklığı yaşadığı için biraz kızdı neyse boşverin böyle şeyleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: karsiyakali27

amaaan valla ikinizde ayıp ediyorsunuz boş yere birbirinizi kırıyorsunuz belliki linkoln kardeşde bir sitede okuduğu haberi heyecanla buraya taşıdı nerden bilsin fake çıkacağını margorn kardeşte hayalkırıklığı yaşadığı için biraz kızdı neyse boşverin böyle şeyleri

Dediğin gibi dostum, zaten konuyu yukarıdan aşağı doğru okusalar anlıycaklar olayı, daha sonra resimle fake falan dediğimize görecekler ama ilk mesajı okuyup hemen hakaret ve iftiralara yöneliyorlar

• Acemiliğine gelmiş arkadaşım yoksa margorn kimseye iftira etmedi olayı başka boyutlara taşıyıp uzatma, arama butonunu kullanırsan Killzone 2 adına açılmış official başlık var serhanuygur arkadaşımız tarafından, orada bu haberi verebilirdin. Söylediğim başlıkta sürekli güncellenen ve takip edilen bir başlık mümkünse bu başlıklar altında paylaşım yapmaya özen göster böylece forumda kirlenmemiş olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

Acemiliğine gelmiş arkadaşım yoksa margorn kimseye iftira etmedi olayı başka boyutlara taşıyıp uzatma, arama butonunu kullanırsan Killzone 2 adına açılmış official başlık var serhanuygur arkadaşımız tarafından, orada bu haberi verebilirdin. Söylediğim başlıkta sürekli güncellenen ve takip edilen bir başlık mümkünse bu başlıklar altında paylaşım yapmaya özen göster böylece forumda kirlenmemiş olur.

Sen onun avukatımısın dostum? O arkadaş kendini ifade edemiyormuda sen araya giriyorsun?

Ayrıca o söylediğin mantık çok saçma, forumda yüzlerce benim açtığım gibi başlık var ama ne hikmetse gidip o başlıklara bana yazdığını dememişsin, senin mantığına göre bu başlığında megs4 başlığına açılması gerekirdi örneğin http://forum.donanimhaber.com/m_17928263/tm.htm

• Adalet yerini buldu ve bir kez daha fake arkadaş layığını buldu ne diyelim darısı tüm fakelerin başına
  • forum yoneticilerini tebrik ediyorum bir kez daha, fake leri sinek gibi yakalayip basiyorlar bani
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.