Şimdi Ara

Flash MX 2004 ile loading

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar flash kullanıyorum bir site yaptım ancak ancak şu dolmalı loding yani hani girerken
    %50 %60 falan olur ya yüklendikçe onu başaramadım.....bunu nasıl halledebilirim acaba? birde siteme girip görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim iyi günler...

www.airluks.com

sitenin açılması biraz uzun sürüyor sabırlarınızı rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watcher -- 6 Ekim 2004, 13:07:32 >

• kardeş hakkatten çok bekliyor loading buna önlem almalısın kimse bu kadar beklemez.Çok ziyaretçi çekmek istiyorsan siteni biraz hızlandır derim
  • şimdi sana burada preloader yapımını anlatmak vakit alır ama güvenip ana sayfanın *.fla sını gönderirsen senin için bir preloader eklerim..
    referanslarım.
    www.pegasoshotels.com.tr
    www.neyokki.tk
    www.evo.mekani.com

dostum site baktım gerçekten düzenleme yapılması lazım hatta bakamadımda diyebilirim çok geç açılıyor preloader kurtarmaz bunu düzenleme yapmak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanyan -- 7 Ekim 2004, 14:35:13 >

• SELAM kardeş onun nasıl yapıldığını biliyorum burada anlatmak uzun sürer kolay bir şey zaten şuradan fla dosyasını indir öyle yap anlatırım ama flash bilgin nasıl onu bilmem lazımhttp://www.flashdersleri.com adresinden uygulama bölümüne gir orada "gerçek zaman loading dosyası yapmak" başlığı altında var ok....
    SELAMETLE...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.