flash eğitimi veren bir site... Flasta yaptık ama üyelik sistemi, sayaç ,anket gibi PHP yazılımlarıda koyduk (tüm kodlar ve tasarım bize aitdir)
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
flash.designer@msn.com adresinden de ulaşablirsiniz
teşekkürler
cok güsel olmuş. elinize sağlık + bende flashı burdan öörencem gibi gözüküo
çok teşekürler dostum
inş. faydalı olabiliriz.
Diyecek birşey bulamıyorum böle siteleride yapmayı çok istiyorum ama biraz kafa patlatmak gerekiyor sanırım...
Ben başka diyecek laf bulamıyorum şahane olmuş....
tşkler yusufpb beğendiğine sevindim
güzel olmuş..tebrikler... bu tarz bir site için fiyat alabilir miyim ben.. pm. de atabilirsin buradan da yazabilirsin..
bişi sorucam elimdeki videoları swf formatına çevirebileceğim bi program biliomusun?? [flashla ilgili die soruom]
valla bilmiyorum hiç videolarla işim olmadı ama swf ye çevirmek isteseydim videoyu flasha import etmem yeterli olur diye biliyorum yani import et videoyu sonra publish et o zaten swf olur yaw
quote:
Orjinalden alıntı: eXo®ci§t
bişi sorucam elimdeki videoları swf formatına çevirebileceğim bi program biliomusun?? [flashla ilgili die soruom]
AVS video converter...
forumda var... aramaya gir.. AVS yaz direk o çıkacaktır... basit--pratik..süper..
quote:
Orjinalden alıntı: velfecir
quote:
Orjinalden alıntı: eXo®ci§t
AVS video converter...
forumda var... aramaya gir.. AVS yaz direk o çıkacaktır... basit--pratik..süper..
baba eminsin demi ya?? bi topic açmııştım oraya yazdılar bi program camtasia3 die bi işime yaramadı okadar indirdim 50mb şeyi. bi türlü beceremedim. bu da ööle deildir demi???
bu arada flashmaker dan özür diliorm topicini biraz kirletiom ama ihtiyacım war
eminim tabe..mpeg..mov..avi..vs..vs..
ne istersen , swf. ye çevirebilirsin..çok pratik....
browse - klibi seç - output-swf - enter
bitti..
tamm o zaman indiriorm. deniim bakalım
çok güselmiş site
tebrikler flashmaker çoook güzel olmuş. başarılarınızın devamı olur inşallah.
eXo®ci§t ,
flashmx vardır heralde sende. önce flashı aç, sonra file/importtan videoyu ekle. sonrada exporttan swf, gif vs. yapabilirsin.
tşkleerr...
güzel miş sağolasın
eywallah hepinize teşekkürler böyle yorumları duyunca insan gaza geliyo
bence de site çok güzel olmuş.eline sağlık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme