Şimdi Ara

FLASH POİNT TE....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HAVAN TOPLU BİR BÖLÜM VAR DAĞDAN HABİRE havan atıyolar neyse....

o dağa gelmeden önce "desroy pla at defenses" diye bir görev var 2 noktada bunlar gidiyom bütün o düşmanları öldürüyom massion failed diyor....

ne yapılcak ölmücekse o adamalr nasıl geçilecek o bölüm.

• Adamlarla alakalı değil,havan toplarını patlatacaksın sizin heliler gelmeden.Eğer sizin heliler geçerken havanlar çalışır durumdaysa görev başarısız oluyor.
  • oyunda waypoint olan bazı yerlerde uçaksavar benzeri roketatarlar var bunları 7 ye basarak c4 ile patlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak74

oyunda waypoint olan bazı yerlerde uçaksavar benzeri roketatarlar var bunları 7 ye basarak c4 ile patlat

nasıl yani o yolu kesen adamları atlayıp taaaaaaaaaaaaa 1 km ilerdeki uçaksavarı mı patlatıcam.

hem nasıl olacak ki. adam bana 2 km den ateş ediyo uçak savar bir türlü yanaşamıyom yanına bir yandan da havan geliyo bir yandan da askerler çıkıyo önüme imkansız gibi.

yaaa yolu kesmiş adamlar Trumpet's Sound bölüm adı

görevde " DESTROY APL AT DEFENSES " . ADAMLARI ÖLDÜRÜYOM MASSİON FİELD DİYOR. KAFAYI YİCEM HEM DESTROY DİYO HEMDE KAYBEDİYOZ.

+ O UÇAK SAVAR YANINA YANAŞTIRMIYO NASIL PATLATICAZ HEEEEE..... ROKET ATARLA VURMUŞTUM ONLARI AMA BU DEDİĞİM BÖLÜM KALIYO GERİDE. HEMDE 10 DK KALDI DİYE GERİ SAYIM YAPIYO. GİDİYOM UÇAK GİBİ ORAYA HERKESİ ÖLDÜRÜYOM MASSİON FİEL. KAFAYI YEDİM YİCEM.

• Burdan devam et,çözümü var:

http://www.youtube.com/watch?v=ZwrAaP7Qzng
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak74

Burdan devam et,çözümü var:

http://www.youtube.com/watch?v=ZwrAaP7Qzng

hepinize teşşekkkürler.....

o uçak savarlar bizim cobraları vuruyor gördüm. meğer ben çok oyalan mışım. nasıl oluyorsa bütün adamalrı vurunca mession field diyomuşşş

şansa bak...

neyse bölümü restart etttim. bu sefer hızlıca geçtim.... c4 falan yok yalan sölediniz bana. öldürdüğüm heriflerden roket aldım da öyle vurdum uçak savarları.....

roket fazla geldi.... dağın taaaaaaaaaaaaaaaaaaa TEPESİNDE BİR KOMUTAN VARDI ÖLDÜM 853 METRE NAMLUYU KALDIRDIM 1 ATIŞTA ADAMI ROKETLE VURDUM....:dddddddDDD

ÇOK ZEVKLİ İDİ. HEMEN BİTTİ...

DUYDUĞUMA GÖRE BAŞKA VERSİYONLARI DA VARMIŞ BU OYUNUN BAŞKA OYUNLARII İSİMLERİ NEDİR ONLARIN ?

• Ek bölümler var .
  • ana konusu var oradan devam edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.