arkadaslar bir teplate i kendıme gore duzenledim yanı daha dogrusu duzenlemekteyım ha 2 sorunum var yardım edersenız sevinirim
1. hazır sıte sablonu oldugu için içinde bulunan font sınırlı saydı da ben buna fony eklıyemedım nasıl eklerım ve nasıl kullana bilirim
2.si de hazır olan sıtede müzik vardı fakat edıtledıkten sonra çalmıyo buradakı muzıkk dosyasını nasıl degıstırırım ve nasıl çalmasını saglarım
ilgilenırsenız coook evinirim tesekkurler
sanırım müzik olan frame i sildin kurcalarken bozuldu
quote:
Orjinalden alıntı: barbs
arkadaslar bir teplate i kendıme gore duzenledim yanı daha dogrusu duzenlemekteyım ha 2 sorunum var yardım edersenız sevinirim
1. hazır sıte sablonu oldugu için içinde bulunan font sınırlı saydı da ben buna fony eklıyemedım nasıl eklerım ve nasıl kullana bilirim
2.si de hazır olan sıtede müzik vardı fakat edıtledıkten sonra çalmıyo buradakı muzıkk dosyasını nasıl degıstırırım ve nasıl çalmasını saglarım
ilgilenırsenız coook evinirim tesekkurler
Font konusunda en basiti ekleyeceğin font un adını site şablonundaki fontlar(eğer dosya şeklindeyse) la değiştir ve şablonda fontların olduğu klasörün içine kopyala eğer fontlar dosya olarak alınmamışsa kodları inceleyip değiştirmen lazım <font olan yerlere font ismi olur bunları senin istediğin font ismiyle değişmelisin. müzik konusuna gelince ya müzik dosyasını almamış olabilirsin yada arkadaşın sölediği gibi o kodları silmiş olabilirsin