Şimdi Ara

flash ve butoon sordular seni neredesiin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yanda ürünler var abi ve ben bu ürünlerin olduğu movie clip(film şeridi gibi bişey)i kaydirdim asagiya ve yukariya dogru yanlardaki butonlar sayesinde((aslinda ne bileyim şeridin üst tarafına gelince üstüne , altına gelince altına kayacak bişeyler yapmak isterdim de zamanım ve bilgim yetersiz(ondan da bahsederseniz çok sevinirim))...hah işte bu butonlara basıyorum iyi hoş da ..tek tek basmak can sıkıcı..mouse basılı tuttuğumuzda butonun sürekli tıklanıyormuş gibi bi etki görmesi mümkün mü?..klavye de yukarı ok tuşu istediğimi sağlıyor bak ne güzel...basılı tuttukça aktif oluyor kendileri...ne öyle tık tık tık :)

kodları yollasam güzel olur sanırım:

on (press, release, keyPress "<Up>") {
    _root.urunalani.nextFrame();

}

...............şimdiden çok teşekkür ederim..........

• sayfanın görünmeyen noktasına bir buton oluşturup

on (keyPress "<up>") {
    urun_mc.nextFrame();
    }

yazıcaksın instance name urun_mc vermeyi sakın unutma olmazsa bir örnek yapabilirim kolay gelsin
  • teşekkür ederim..şimdi deniyecem bunu ...fakat key press le mi alakalı bu ?(sorunum mousela defalarca tıklamamakla ilgiliydi zira)
  • haa uykulu uykulu yanlış okumuşum dur onun içinde bi örnek ekleyeyim
  • uykuyla alakası yok, benim yazı dilim karmaşık ondandır :) hem çok sağol yahu
  • selamlar istediğiniz gibi bir örnek action script kullanılarak değiştirilebilir xml kulanılarak harici olarak yüklettirebilirsiniz kolay gelsin

http://rapid share.com/files/17846584/sliding.rar.html
  • oy babaam...çok saol sen

bu arada grafakir pek tatli bi site olmuş ellerinize sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.