Şimdi Ara

flash video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vitamineğitim ve morpakampüs gibi eğitim sitelerindeki flash videolarını indirmek istiyorum.yardımcı olabilecek arkadaş var mı?okulda öğrencilerime göstermek istiyorum.okulda internet bağlantısı sıkıntılı olduğundan indirip arşiv yapmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nm27

arkadaşlar vitamineğitim ve morpakampüs gibi eğitim sitelerindeki flash videolarını indirmek istiyorum.yardımcı olabilecek arkadaş var mı?okulda öğrencilerime göstermek istiyorum.okulda internet bağlantısı sıkıntılı olduğundan indirip arşiv yapmak istiyorum

İnternet Download Manager yükleyip bir deneyin olmazsa Mozilla Firefox adlı tarayıcıda DownloadHelper adlı bir eklenti var bu eklentiyle birlikte indirmeyi deneyin.Bir diğer alternatif ise Real Player adlı programın son sürümünü indirin ve deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

quote:

arkadaşlar vitamineğitim ve morpakampüs gibi eğitim sitelerindeki flash videolarını indirmek istiyorum.yardımcı olabilecek arkadaş var mı?okulda öğrencilerime göstermek istiyorum.okulda internet bağlantısı sıkıntılı olduğundan indirip arşiv yapmak istiyorum

İnternet Download Manager yükleyip bir deneyin olmazsa Mozilla Firefox adlı tarayıcıda DownloadHelper adlı bir eklenti var bu eklentiyle birlikte indirmeyi deneyin.Bir diğer alternatif ise Real Player adlı programın son sürümünü indirin ve deneyin

hocam idm işe yaramıyor.mozilla firefoxtaki DownloadHelper işe yaramıyor.aktif olmuyor.web siteleri buna önlem gibi bir şey almış.real playerı hiç denemedim.artık onu deneyeyim bi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

quote:

hocam idm işe yaramıyor.mozilla firefoxtaki DownloadHelper işe yaramıyor.aktif olmuyor.web siteleri buna önlem gibi bir şey almış.real playerı hiç denemedim.artık onu deneyeyim bi

realplayer da işe yaramadı.fikri olan bir arkadaş var mı acaba?mutlaka bir çözüm vardır

• bu konuda hiç yardım edecek arkadaş yok mu?2 gündür uğraşıyorumibazı videoları indirsemde nedense bir kaçında sorun oluyor anlamadım gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.