Birkaç gün evvel iş yerinde kendi dizüstü bilgisayarımda flash videolar oynamamaya başladı (hiçbir sitede). Fakat Swf animasyonlar oynuyor. "Movie Not Loaded" Hatasını veriyor. Internette araştırdım, bazı öneriler vardı yaptım. Bir işe yaramadı. Onlarca defa flash player ı kaldırdım kurdum (eski sürümleride kurdum), tarayıcıları kaldırdım kurdum. Hiç işe yaramadı.
Akşam eve gittim kara kara düşünürken yine bir video oynatmayı denedim ve çalıştı! Hiç bir sorun yoktu.
İşe geldiğimde yine aynı sorunla karşılaştım. İş yerinde herhangi bir kısıtılama yok. Bu sorunla karşılaşan sadece benim. Çok enteresans bir olay.
Daha önce böyle birşeyle karşılaşan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Flash ile ilgili bir sorun olmadığını düşünüyorum. Daha çok bağlantı problemi gibi duruyor. Çünkü "movie not loaded" hatası kaynak (source) .swf dosyasını PC ISP üzerinden talep ederken ya swf linkinin kırık olmasından veya DNS / ISP hatalarından kaynaklanır. Geçici olması muhtemeldir.
1 haftayı geçti bu sorun hala mevcut. Bilgi işleme götürdümm laptopu, onlarda çok şaşırdı.
şöyle bir sorun daha oluyor.
IE den veya chrome dan dosya inmiyor.
IE den hiç inmiyor, saçma sapan karakterler dolusu bir sayfa açıyor dosya indirmeye kalkıştığım zaman.
Chrome ise indiriyor fakat indirilen dosya çalıştırılamıyor.
Enteresanki evde hiç bir problemim yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme