Bildirim
Flashda link yardımı..!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
on (release) {
getURL ("http://www.sitem.com", "_self");
}
com arkasındaki slaç"ı kaldır -
teşekkür ederim fakat normalde butonun üzerine gelince hem ortalanıyordu hemde sarı oluyordu şimdi olmuyor bunun bi yolu yokmuquote:
Orijinalden alıntı: cendel_sert
on (release) {
getURL ("http://www.sitem.com", "_self");
}
com arkasındaki slaç"ı kaldır -
_fotografAdi.onRollover = function () {quote:
Orijinalden alıntı: gorkemgs58
teşekkür ederim fakat normalde butonun üzerine gelince hem ortalanıyordu hemde sarı oluyordu şimdi olmuyor bunun bi yolu yokmu
Alıntıları Göster
gotoAndplay (5);
}
_fotografAdi.onRollout = function () {
gotoAndplay (1);
}
_fotografAdi.onPress = function () {
getURL ("http://www.gidilicekolansiteadresi.com");
}
stop ();
Bu konudu Action panelini aracılığı ile birinci layer'ın ilk frame'mine yerleştir. Fotoğraf'ı movieclip yap ve instancename'e "fotografAdi" kelimesini gir. Daha sonra fotoğrafın bulunduğu 2. Layer'ın 5. frame'inde animasyon'u yap (renk değişimi, parlama, vs.) ve bittiği frame'de "stop ();" yok. Hepsi bu kadar.
-
Teşekkür ederim yardımlarınız için..quote:
Orijinalden alıntı: xxnone
_fotografAdi.onRollover = function () {
gotoAndplay (5);
}
_fotografAdi.onRollout = function () {
gotoAndplay (1);
}
_fotografAdi.onPress = function () {
getURL ("http://www.gidilicekolansiteadresi.com");
}
stop ();
Bu konudu Action panelini aracılığı ile birinci layer'ın ilk frame'mine yerleştir. Fotoğraf'ı movieclip yap ve instancename'e "fotografAdi" kelimesini gir. Daha sonra fotoğrafın bulunduğu 2. Layer'ın 5. frame'inde animasyon'u yap (renk değişimi, parlama, vs.) ve bittiği frame'de "stop ();" yok. Hepsi bu kadar.
Alıntıları Göster
-
Yukarıda kaba taslak sorunu çözmeye çalışmış arkadaşlar saolsunlar.quote:
Teşekkür ederim yardımlarınız için..
Alıntıları Göster
Fakat senin resimde gösterdiğin hata değil. Browser'da görüntülemediğin için o uyarıyı alıyorsun.
Uyarıyı görmemek için settings'e tıklayıp, gittiğin sayfada ilgili ayarları yapman gerekli.
-
anladım teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch
Yukarıda kaba taslak sorunu çözmeye çalışmış arkadaşlar saolsunlar.
Fakat senin resimde gösterdiğin hata değil. Browser'da görüntülemediğin için o uyarıyı alıyorsun.
Uyarıyı görmemek için settings'e tıklayıp, gittiğin sayfada ilgili ayarları yapman gerekli.
Alıntıları Göster
-
settingsi nasıl yapıcagımızı anlatabilirmisiniz bide illaa yapmak gerekiyomuquote:
anladım teşekkürler
Alıntıları Göster -
quote:
settingsi nasıl yapıcagımızı anlatabilirmisiniz bide illaa yapmak gerekiyomu
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: gorkemgs58
Yapmasan da olur. Html içerisine gömersen (publish'de html'i de seçersen daha kolay olur) settings ile uğraşmana gerek kalmaz.
-
Bütün yardımlarınız için teşekkür ederim sorun çözülmüştür herkese teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: Replica_Gun_Snatchquote:
Yapmasan da olur. Html içerisine gömersen (publish'de html'i de seçersen daha kolay olur) settings ile uğraşmana gerek kalmaz.
Alıntıları Göster
-
yalnız küçük bir sorunum daha oldu publish ettim ama verdigim linklere tıklayınca neden gitmiyor olabilir ?_?quote:
Bütün yardımlarınız için teşekkür ederim sorun çözülmüştür herkese teşekkürler
Alıntıları Göster
-
html dosyasını hosting üzerinden mi test ediyorsun yoksa local mi? link'in bulunduğu fla dosyasını gönderirsen hemen düzeltebiliriz.quote:
yalnız küçük bir sorunum daha oldu publish ettim ama verdigim linklere tıklayınca neden gitmiyor olabilir ?_?
Alıntıları Göster -
hosta yüklemeden test etmeye çalışıyorumquote:
html dosyasını hosting üzerinden mi test ediyorsun yoksa local mi? link'in bulunduğu fla dosyasını gönderirsen hemen düzeltebiliriz.
Alıntıları Göster -
quote:
hosta yüklemeden test etmeye çalışıyorum
Alıntıları Gösterquote:
Local'de çalışan flash izlemelerinde dışarıya bağlantısı olan swf2de bu hatayı görebilirsin. Host'a atıp denemeni tavsiye ederim. Aynı hatayı verirse bana fla dosyasını gönderirsin.
-
Teşekkür ederim sorunum tamamen çözüldü biraz yeniyim sizide yordum tekrar teşekkürler ....quote:
Orijinalden alıntı: xxnonequote:
Local'de çalışan flash izlemelerinde dışarıya bağlantısı olan swf2de bu hatayı görebilirsin. Host'a atıp denemeni tavsiye ederim. Aynı hatayı verirse bana fla dosyasını gönderirsin.
Alıntıları Göster
-
rica ederizquote:
Teşekkür ederim sorunum tamamen çözüldü biraz yeniyim sizide yordum tekrar teşekkürler ....
Alıntıları Göster -
quote:
rica ederiz
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: xxnone
rica ederiz
tekrar sağolun
-
Arkadaşlar o kadar yardım ettiniz ben siteyi bitirdim sizin de görmenizi istiyorum :)quote:
Orijinalden alıntı: gorkemgs58quote:
Orjinalden alıntı: xxnone
rica ederiz
tekrar sağolun
Alıntıları Göster
www.ankarabasketbolakademisi.com
-
Yani şu şablonu kurmak için mi uğrştın bu kadar. :) Tüm linkleri dışarıdan vermişsin. Neyse hayırlı olsun siten.quote:
Arkadaşlar o kadar yardım ettiniz ben siteyi bitirdim sizin de görmenizi istiyorum :)
www.ankarabasketbolakademisi.com
Alıntıları Göster
-
Yalnız ilk deneyimim bu :D:D:D:D:Dquote:
Yani şu şablonu kurmak için mi uğrştın bu kadar. :) Tüm linkleri dışarıdan vermişsin. Neyse hayırlı olsun siten.
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X