Bildirim
Flashda link yardımı..!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
on (release) {
getURL ("http://www.sitem.com", "_self");
}
com arkasındaki slaç"ı kaldır -
teşekkür ederim fakat normalde butonun üzerine gelince hem ortalanıyordu hemde sarı oluyordu şimdi olmuyor bunun bi yolu yokmu -
_fotografAdi.onRollover = function () {
gotoAndplay (5);
}
_fotografAdi.onRollout = function () {
gotoAndplay (1);
}
_fotografAdi.onPress = function () {
getURL ("http://www.gidilicekolansiteadresi.com");
}
stop ();
Bu konudu Action panelini aracılığı ile birinci layer'ın ilk frame'mine yerleştir. Fotoğraf'ı movieclip yap ve instancename'e "fotografAdi" kelimesini gir. Daha sonra fotoğrafın bulunduğu 2. Layer'ın 5. frame'inde animasyon'u yap (renk değişimi, parlama, vs.) ve bittiği frame'de "stop ();" yok. Hepsi bu kadar. -
Teşekkür ederim yardımlarınız için.. -
Yukarıda kaba taslak sorunu çözmeye çalışmış arkadaşlar saolsunlar.
Fakat senin resimde gösterdiğin hata değil. Browser'da görüntülemediğin için o uyarıyı alıyorsun.
Uyarıyı görmemek için settings'e tıklayıp, gittiğin sayfada ilgili ayarları yapman gerekli. -
anladım teşekkürler -
settingsi nasıl yapıcagımızı anlatabilirmisiniz bide illaa yapmak gerekiyomu -
quote:
Orjinalden alıntı: gorkemgs58
settingsi nasıl yapıcagımızı anlatabilirmisiniz bide illaa yapmak gerekiyomu
Yapmasan da olur. Html içerisine gömersen (publish'de html'i de seçersen daha kolay olur) settings ile uğraşmana gerek kalmaz. -
Bütün yardımlarınız için teşekkür ederim sorun çözülmüştür herkese teşekkürler -
yalnız küçük bir sorunum daha oldu publish ettim ama verdigim linklere tıklayınca neden gitmiyor olabilir ?_? -
html dosyasını hosting üzerinden mi test ediyorsun yoksa local mi? link'in bulunduğu fla dosyasını gönderirsen hemen düzeltebiliriz. -
hosta yüklemeden test etmeye çalışıyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: gorkemgs58
hosta yüklemeden test etmeye çalışıyorum
Local'de çalışan flash izlemelerinde dışarıya bağlantısı olan swf2de bu hatayı görebilirsin. Host'a atıp denemeni tavsiye ederim. Aynı hatayı verirse bana fla dosyasını gönderirsin. -
Teşekkür ederim sorunum tamamen çözüldü biraz yeniyim sizide yordum tekrar teşekkürler .... -
rica ederiz -
quote:
Orjinalden alıntı: xxnone
rica ederiz
tekrar sağolun -
Arkadaşlar o kadar yardım ettiniz ben siteyi bitirdim sizin de görmenizi istiyorum :)
www.ankarabasketbolakademisi.com -
Yani şu şablonu kurmak için mi uğrştın bu kadar. :) Tüm linkleri dışarıdan vermişsin. Neyse hayırlı olsun siten. -
Yalnız ilk deneyimim bu :D:D:D:D:D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X