Şimdi Ara

The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
28
Favori
40.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Orijinalden alıntı: Death52

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Marvel'in 2008 deki hulk filmi gibi olur bi kere çekerler gişede patlar sonra yüzüne bakmazlar solo filmlerde. DC'nin gişede tek başına sansasyon yaratacak tek karakteri batman zaten. GL, Flash, WW filmleri gişede patlar tahminimce devamıda gelmez

Nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz hasta oluyorum size.

Guardians of the Galaxy'i kim biliyordu burada? Adamlar öyle bir reklam yaptı ki neredeyse 1 milyar dolar hasılat yapar.

Her şey reklama bakar.

O üstteki karakterlerin hepsi potansiyel olarak iyi hikayelere sahip, sinemada cümbüş yaşatabilecek karakterler.

Hele ki Green Lantern. Bana göre en sağlam hikayeler Green Lantern serilerinde oluyor. Sinestro Corps War, War of Light, Rise of the 3rd Army şu an aklıma gelenler. Yada ne bileyim Spectre Hal Jordan, Krona gibi antimaddeden oluşan bir düşman, yaşayan gezegen MOGO. Hal Jordan'ın bütün Birliği öldürdüğü bir hikaye vardı o da yapılabilir.

Flash keza çok iyi hikayeleri var.

DC'nin hikayeleri her zaman daha iyidir. Başları sıkıştığında olayları zaman yolculuğu ile çözmüyorlar en azından. Batman'i, Superman'i bile öldürüyor adamlar yeri geldiğinde.

Çizgi roman ile filmleri çok karıştırıyorsunuz. 2 saatlik filme nasıl uyarlasınlar 10 sayılık senaryoyu? Ancak esinlenebilirler.

Ya Allah aşkına story dediğin olayı uyarlayacak tabi. Niye uyarlayamasın 2 saate zor bi şey mi. Screenplay yazanlar me güne duruyo.
    Ha eğer serilerin uzun olması gerekiyosa GL son yılların en iyi serisine sahip karakter.
    Flash'ın da uyarlanabilecek milyon tane serisi var yazabileceğim. Wonder Woman ve Aquaman'in new 52 serileri yeter. Supes ve Batman'i saymıyorum zaten.
    Ha illa cizgi romanin aynisi mi olucak. Yo...
    Marvel hangi Iron Man filminde adam akıllı uyarlama yaptı. Koskoca Mandarin'i soytarı yaptılar.
    AoU filminde Ant-Man bile yok. Bence kötü bi film olmayacak o ayrı mesele...

Az değil fazla gelir diye düşündüm. Sonuçta çizgi romanda bir sayfada sadece balonlarla uzun bir konuşma yapabiliyorlar. Ama filmde oyuncuların buna uygun hareket etmeleri mimik yapmaları, konuşmaları lazım. Bu da süreyi oldukça uzatır. Çizgi romanın illaki aynısı olmayacak diyorsan bir sayıdan 10 sayfa alıp her sayfaya 1.30 dakika ayırabilirler. Şimdi mantıklı geldi düşününce.

Aynısı olması imkansız zaten. Ben watchmen dışı da öyle bi filmde görmedim.
    Yani şöyle düşün Sinestro Corps War'a benzer bir film yapacaklar, ama bundan önce Sinestro'nun Yeşil Feneri bırakıp kendi birliğini kurması anlatılabilir falan derken yazarda araya böyle bissürü ek yapar o çizgi romanı uyarlamış olurlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2018'de çıkacak filmde Ezra Miller rol olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 15 Ekim 2014; 19:57:04 >
  • Ezra Miller Flash olacakmış.

• Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    Tip olarak biraz absürd kaçmış bence ama oyunculuğu çok çok iyi.
  • Daha iyisini bulamamışlar mı arkadaş.
  • Bence de oyunculuğu iyi ama keşke başka birini seçselerdi. Dünya kadar oyuncu vardı Flash olabilecek. Ezra Miller kötü adam rolü için daha uygun olurdu. Belki de çok iyi bir performans gösterir bilemem ama ben beğenmedim seçimi.
  • Ya tip olarak hiç uygun değil... Neyse zenci değil en azından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death52

Ya tip olarak hiç uygun değil... Neyse zenci değil en azından

Kesin Barry olacak film de Wally olsaydı zenci olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlız oyunculuğu ile ilgili olan yorumların hepsi olumlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Yanlız oyunculuğu ile ilgili olan yorumların hepsi olumlu

Valla ben de bir tane olumsuz yorum göremedim. Heath Ledger gibi kinder sürpriz yaparsa kimse şaşırmasın.
  • Dizisi devam ediyorsan böyle bir proje yapmaları saçma olmuş.Parayı nereden kapacaklarını şaşırdılar.
  • Beyler Ezra Miller'ın oynadığı The Perks of Being a Wallflower'ı izledim. Adam kesinlikle Wally West.
  • warner bros bir yıl önce dedi zaten dizi ve film evrenleri ayrı ayrı olacak diye. sürpriz değil yani grant gustin ve stephen amell zaten biliyorlardı sinemada olmayacaklarını.

ezra miller bence güzel seçim grant gustin'den iyi olacağı kesin. filmlerini izleyenler bilir ki daha 4 yıl var harika hazırlanır role.

ezra'dan çok efsane nightwing'de olabilirdi aslında ama olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Dizisi devam ediyorsan böyle bir proje yapmaları saçma olmuş.Parayı nereden kapacaklarını şaşırdılar.

Çok yüzeysel düşünülüyor. Sinematik evren ile dizi evreni birleştiğinde bir çok sorun çıkar. Bu adamlar Justice League de omuz omuza çarpışacaklar sonra dizi de büyük bir sorun olduğu zaman millet Batman nerede Superman nerede diyecek. Zaten dizi evreni ayrı sinematik evren ayrı genişliyor. Dizi evreni içinde de Justice League kurulması planlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezra Miller tip olarak pek uygun olmasa da oyunculuğu şahane gerçekten. Saksı Olmanın Faydalarındaki malum sahneleri aklıma gelmese iyiydi.
  • imdb'de Ezra Miller'ı Barry Allen / The Flash olarak yazmışlar.

http://www.imdb.com/title/tt0439572/
  • Ezra Miller o kadar da kötü durmamış bence.

The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton
  • The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton

Evet sağdaki uşak Ezra Miller
  • İyi görünüyor. İlk baştaki şaşkınlığı geç de olsa attım üzerimden. Zaten Zack Snyder işini bilir.
  • değişik duruyor görecez bakalım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.