Şimdi Ara

FLASHTOOL MTK TELEFONU GÖRMÜYOR.YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
24.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

quote:

Orijinalden alıntı: HeeSH86

Elimde mtk6589 telefon var bataryası çıkmayan modellerden telefonu kurcalarken sustu hiç açılmıyor. Telefonun driverını pc ye yükledim mediatek usb olarak görüyor flashtool u başlatıp uygun scatter dosyasını seçip download , firmware upgrade hangisi seçersem seçeyim cihazı görmüyor. altta searching yazısında kalıyor. yardımcı olabilirmisiniz lütfen .

FLASHTOOL MTK TELEFONU GÖRMÜYOR.YARDIM

Lenovo p780 aynı sorun bulunmakta...

searching yazdığında pili çıkartın, takın... muhtemelen görecek ve yükleme başlayacaktır...

pil bitisik hocam...ayrica reset tusuna bastigimda tepki vermiyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Elimde mtk6589 telefon var bataryası çıkmayan modellerden telefonu kurcalarken sustu hiç açılmıyor. Telefonun driverını pc ye yükledim mediatek usb olarak görüyor flashtool u başlatıp uygun scatter dosyasını seçip download , firmware upgrade hangisi seçersem seçeyim cihazı görmüyor. altta searching yazısında kalıyor. yardımcı olabilirmisiniz lütfen .

searching yazdığında pili çıkartın, takın... muhtemelen görecek ve yükleme başlayacaktır...

eğer öyle ise boxla yazılım atılması gerekebilir...

telefon brick olmuş... flash tool'un teli görmesi için pilin bir şekilde çıkarılması lazım... pil çıktığı anda yükleme başlar falsh tool'da..

tam model neydi telin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eğer öyle ise boxla yazılım atılması gerekebilir...

telefon brick olmuş... flash tool'un teli görmesi için pilin bir şekilde çıkarılması lazım... pil çıktığı anda yükleme başlar falsh tool'da..

tam model neydi telin?

lenovo p780. Bir kere gördü ama nasıl oldu anlamadım. 30 dan fazla kez denemişimdir. Ayrıca telefonun arka kısmında iç tarafta reset tuşu var. Bataryayı devre dışı bırakmaya yarıyor basılı tutup takınca da hareket olmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestiggge -- 15 Haziran 2014; 10:09:34 >

• Sorun BOX cihazı ile yazılım atılarak çözülmüştür...
  • quote:

Sorun BOX cihazı ile yazılım atılarak çözülmüştür...

Selam boxu nasil yada kim yapti acaba.benimde mtk6589 bir telefonum var acilmayan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde uyumluluk modunu xp sp2 yapınca düzeliyor birde update yap download
  • ne yaptıysam driver üstündeki ünlemi kaldıramadım..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.