Şimdi Ara

Flat Monitör Alacam Ne alacam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sting

lg F700B real flat çok memnunum

+1
  • 793 mb

flat değil diyenler gözlerime inanmıyım mı yani
  • Samsung'lar flat değil, bombeli ekranın önünde cam var.

Gözlerini kontrol ettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silphatos -- 6 Mart 2005, 19:53:51 >
  • yaw hoca öle şey olurmu koca firma yalan mı atıyo flat diye,
  • philips 107p50 realflat dir diğerlerine benzemez
  • Arkadaşım tamam fiyat yazmışsın ama bence daha da kastırıp LCD al ama tepki süresi en fazla 12 ms olsun.
  • Samsung flat demiyor ki zaten dynaflat diyor. yani kolpa flat :p.
  • ya arkadaşım ozaman yardımcı olda 250 ytl nakitim var ne alacam ona bakalım sadece monitör ismi vermeyin ozaman biraz da bilgi verin
    samsung dedi herkes onbda karar kıldım hoşumada gitti şimdi 2 kişi çıktı gerçek flat değil diyo :)
    öncelikle gerçek flat ile normal ekranın ne farkı var, bunlar neden gerçek flat değil ne farkı olur, verdiğim apraya degmez mi
    ozaman piyasada gerçek flat ne var ?
  • samsung 793mb.
  • keanu bende onda karar kıldım zaten ancak gerçek flat değil diyorlar
  • LC F700P al sanırım 210$ civarında süper bir monitör. ayrıca üstünde 4 adetde usb cıkışı var. şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©Bulut®

keanu bende onda karar kıldım zaten ancak gerçek flat değil diyorlar

"gerçek flat" geeeç!
    250ytl a alınacak en iyi monitör şu an için 793mb!
    valla bende 793 mb var 250 ytl e aldım babalar gibi hiç sorun yok çok kaliteli monitör çok memnunum gerçek flat olmasın canıma minnet sanki gerçek flat olunca çok fark etcek peeh git al gerçek flat 350 dolar + kdv görmüştüm bi tane gerçekten baya esaslı monitördü ama herkesin ekonomik şartları elvermez o monitörlere dimi ama ona bakarsan amd athlon 64 bit kötümü e iyi ama fx daha iyi ama daha pahalı

• quote:

Orjinalden alıntı: Sametb

quote:

"gerçek flat" geeeç!
    valla bende 793 mb var 250 ytl e aldım babalar gibi hiç sorun yok çok kaliteli monitör çok memnunum gerçek flat olmasın canıma minnet sanki gerçek flat olunca çok fark etcek peeh git al gerçek flat 350 dolar + kdv görmüştüm bi tane gerçekten baya esaslı monitördü ama herkesin ekonomik şartları elvermez o monitörlere dimi ama ona bakarsan amd athlon 64 bit kötümü e iyi ama fx daha iyi ama daha pahalı

+1
    zaten bütçe buna yeterli olsa herkes burada CRT monitörleri değil TFT LCD lerden bahsederdi, kalkıpta bu rakamlara monitör almaya kalksak o paraya ufak çaplı sistem toplanıyor,

esas olan alım gücü ve 250 ytl ye LGF700B yada Q770 ben olsam alırdım Samsunglara hiç ısınamadım o yüzden tercihim bunlardan yana

• samsung 793 df al fiyat/performans da en iyisi
  • samsung 793 mb aldım alacam az kaldı

arıza falan diyolar dogrumu bişi olmaz dimi
  • quote:

samsung 793 mb aldım alacam az kaldı

arıza falan diyolar dogrumu bişi olmaz dimi

yaw arkadaşım her zaman sorun çıkma ihtimali vardır. her ürünün bi körü tarafı oluyo, performansta olmasa fiyatta oluyo. ölü pikseller, görüntü birleşme çizgileri, görüntüde düz, yansıma alanı bombeli olanlar, çözünürlüğü yada frekansı düşük olanlar, ağır olan iri olan vs.vs.vs.

sen paranın elverdiği monitör modellerini çıkar, özelliklerini koy ortaya, marka faktörünü de değerlendir bi de git almadan önce bi görüntüsüne bak monitörün tamamdııır.

kurallar

1 lcd üstün bi teknoloji olmasına rağmen hala gelişim süresinde. crt ler ise gelişimini tamamladı 4-5 seneye de ömürlerini tamamlarlar. Yeni yada gelişim sürecinde olan hiçbirşey alanında mükemmel değildir mantığıyla, lcd alacak daha çoook vaktin olacak bu yüzden sen şimdilik görüntü performansı ii olanı tercih edecceğen.

2 konunun özüne bakarsan, yararlılık esastır, teknik dökümandan ziyade. çünkü teknik gelişim de yararlılık içindir. ama her gelişme ileriye bir adım değildir. yani sen ihtiyaçlarını tespit et, çok önemli değerlendirme kriterleri dışında fasa fisoları dikkate alma. ayrıca en iyisini alsan kaç yıl kullanacan alacağın crt yi 5 yıldan fazla mı, zaten 3 yıl garantisi var, önemli bişi olursa gönderirsin garantiye, çok kafana takma

3 nokta aralığı denilen olay da her zaman standartlar içinde belirlenmiyo. örneğin lg, 0.24 nokta aralığını farklı bir yontemle tespit ettiğini bunun standart 0.20 nokta aralığından daha iyi bir değer olduğunu söylüyor.

4 flat olayına dönersek flat nedir? eğimsiz yansıtma alanı. bir canım alt yüzeyine yansıtılan görüntü %100 saydamlıkta üst yüzeyden aynen görülür, camın kalın alması görüntünün flat olmadığı anlamına gelmez. bu cihazın tüpü ve camın merceksi yapıda olması ile ilgilidir. samsuglarda en azından 757 mb de kalın bi cam olmasına rağmen flattttt. ne bekliyorsunuz notebook ekranları gibi direkt yüzey yansıtması mı :)

5 aşırı beklenti her zaman hayal kırıklığı demektir. ben bunu test edip onayladım. 757 mb ilk geldiğinde beyenmiyodum, şimdi beğeniyorum.

5 en önemli beş konu: stabil yineleme frekansı, önerilen çözünürlük değeri, renk düzeni, servis-garanti imkanları, düzgün geometri. ( göreceli olarak da nokta aralığı ve tarama frekansı )

ben sony gibi bi marka crt üretmediği için phılıps ya da samsung öneririm. 757mb alamayacağından phılıps 107p5 öneririm. Ama sonuçta her şey para... çok param olsaydı, 42" bir pioneer high defination tv/monitör alır, keyyyyyyfime bakardım....

• lg 700b ben kullanıyorum 2 yıldır,bi sorun çıkmadı, ilk alırken banada o model sorun çıkarıyo demişlerdi, sen çoğunluğun dediğine bak, samsung ve lg tavsiye ederim.
  • http://www.hardwarelife.com/forum/archive/index.php/t-904.html
    burada monitorler hakkında baya yorum var belki yardımcı olur sana
    ben de 793 df var fakat çok bir yorum yapamayacağım çünkü sistemi
    yeni kurdum ve bu işte çok yeniyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orjinalden alıntı: Sametb

quote:

"gerçek flat" geeeç!

+1
    zaten bütçe buna yeterli olsa herkes burada CRT monitörleri değil TFT LCD lerden bahsederdi, kalkıpta bu rakamlara monitör almaya kalksak o paraya ufak çaplı sistem toplanıyor,

esas olan alım gücü ve 250 ytl ye LGF700B yada Q770 ben olsam alırdım Samsunglara hiç ısınamadım o yüzden tercihim bunlardan yana

peki ben niye 20" lcd monitör alabilecekken neden 22" ııyama yı tercih ettim bi sor bakalım

• LG HYUNDAI PHILIPS 3 UNDEN BIRI
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.