< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fleabag (2016) (3. sayfa)
-
-
-
Bu tarz dizilerden pek hoşlanmam ama bölüm sayısı az ve süresi de kısa olunca hemen izleyip bitirdim. İzlemesi keyifli bir diziydi. -
-
Amazon, Phoebe Waller-Bridge ile yıllık 20 milyon dolar tutarında bir anlaşma yapmış. Yeni projeler veya Fleabag için yeni sezonlar gelebilir. -
beklediğimiz haber
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Diziyi bitirdim. Dizide oyuncunun ara ara kameraya dönmesi olayı kendine has bir tarz katmış. Çok kaliteli oyunculuklara da sahip zaten. Keşke devam sezonu çekilse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-i love you
-it'll pass
izleyin izlettirin müthiş
-
Şu diziyi bir ben sevemedim sanırım. Herhalde bana hiç hitap etmeyen bir tarz.
quote:
Orijinalden alıntı: brhmlpy
Şu diziyi bir ben sevemedim sanırım. Herhalde bana hiç hitap etmeyen bir tarz.pozitif ayrımcılıktan nemalanan bir yapım daha, başrol abaza bir erkek olsa pilot bölümde iptal olurdu kadın olunca ödül vermek için birbirleriyle yarışıyorlar
-
Linç yememek için yazmamıştım, katılıyorum. Aynı şeyi Killing Eve için de hissetmiştim. O kadar ödülü hakeden bir dizi değil bence.
Ne alaka ya? Abaza erkeklerin başrol olduğu ve sezonlar süren bir sürü dizi var, sırf boş eleştiri yapmak için eleştirmiş yukarıda ki iki arkadaş. Dizi aşırı başarılı, bu sayede aldı ödülü. Size hitap etmediyse sevmediyseniz anlarım da, başrolü kadın ondan ödül aldı demek cahilce yapılmış bir yorum.
-
Uc bolum izledim, dizi kisa olmasindan dolayi izletiyor, ama bana bircok Ingiliz komedileri gibi imdb puani gibi abartili geldi. Bir iki gune bitireyim de aradan ciksin, hemen.
-
Ödul manyagi oldu dizi,puani normal
Finalin üstünden 2 yıl geçmiş, zaman hızlı akıyor vallahi. Emmy'de şov yaptığı günler falan, dün gibi aklımda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi diziydi komedisi olsun dramı olsun oyunculuk olsun.Aldığı ödülleri sonuna kadar hak etti.Phoebe Waller-Bridge ablamız yeni indiana jones filminde olacakmış bunun için bile izleyebilriim.
-
Phoebe Waller'ın emmy töreninde Obama ile alakalı bel altı şaka yaptığı videoyu izledim de, aynısını bir erkek yapsa neler olurdu merak ediyorum. Kadınlar cinselliği tabu yapmasın tamam da, bu kadarı da pozitif ayrımcılık işte.
Dizi de matah bir şey değil. İzleyip unutulacak bir yapım. Yaygara koparacak bir içerik yok dizide. Tek derdi erkekleri yatağa atmak olan otuz yaşındaki bir kadının hikayesi işte.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X