Şimdi Ara

Flo internet mağazasında Outlet ürünlerinde 1 Alana 1 Bedava!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
2
Favori
10.492
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birinde sepete ekle görünmüyor nasıl eklediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Birinde sepete ekle görünmüyor nasıl eklediniz?

farklı oxide ayakkabılarını ekledim.
    şuan bittimi acaba kampanya?
  • Fırsatı paylaşan arkadaşa teşekkürler, siparişlerim yola çıktı
  • Fırsatı kaçıranlar için bir kez daha yaparlar diye tahmin ediyorum aynı kampanyayı
  • speedy_03 S kullanıcısına yanıt
    Ayakkabılarım 2. Gününde geldi bu kadar hızlı beklemiyordum :) Tekrardan teşekkürler kardeşim Saolasın ihtiyacımızı karşıladık.

Flo internet mağazasında Outlet ürünlerinde 1 Alana 1 Bedava!!
  • benim sipariş hala hazırlanıyor gösteriyor kaç gündür. Geleceğine dair pek umudum yok ama bekleyelim bakalım.
  • 43 no bot siparişim vardı 41 no göndermişler.değişim nasıl olacak ürün yoksa
  • Noolur Gülmeyin

Bana da ürünler geldi ama, gelen botlardan biri resimdeki gibi 45 numara ve 41 numara ve ikisi de sağ =D Güler misin ağlar mısın. Forumdan bi arkadaş 41 numara sipariş verdiyse haberleşelim diye paylaştım . Saygılar

Flo internet mağazasında Outlet ürünlerinde 1 Alana 1 Bedava!! Flo internet mağazasında Outlet ürünlerinde 1 Alana 1 Bedava!! Flo internet mağazasında Outlet ürünlerinde 1 Alana 1 Bedava!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanemre8 -- 3 Şubat 2015; 15:27:20 >

• 42 numara aldığım ayakkabı bol geldi. Normalde 42 giyiyorum. Mağazadan değiştirdim. Mağazada 3 al 2 öde kampanyasi var onuda öğrenmiş oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FLO ya gittim değişim yapmıyorlar çünkü ürünler mağazada farklı... geri iade edin paranızı alın denildi.
    1. botu 100 lira 45 no geldi tamam
    2.botu 114 liraya 43 istemiştim 41 geldi ..sadece 114 lira ödedim iki bota,bana denilen şu 114 i ikiye bölecez yani 57 liralık birşey alın değişim yaparız kabul etmedim.
    ne yapmam lazım üründe yok internet mağazasında
  • bu kampanyadan 2 adet kinetix spor ayakkabı almıştım.Ürünler bugün geldi 1 tanesi oldu digeri aynı numara olmasına ragmen sanırım modelinden ötürü baya bir sıktı.Mecbur iade edicez kampanya oldugu için ikiside iade edilecek sanırım.Umarım bir sorun çıkartmadan ücreti iade ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanemre8

Noolur Gülmeyin

Bana da ürünler geldi ama, gelen botlardan biri resimdeki gibi 45 numara ve 41 numara ve ikisi de sağ =D Güler misin ağlar mısın. Forumdan bi arkadaş 41 numara sipariş verdiyse haberleşelim diye paylaştım . Saygılar

Flo internet mağazasında Outlet ürünlerinde 1 Alana 1 Bedava!! Flo internet mağazasında Outlet ürünlerinde 1 Alana 1 Bedava!! Flo internet mağazasında Outlet ürünlerinde 1 Alana 1 Bedava!!

Flo viaorta gelen iki botu da goturdum. Fatura fiyatini ikiye bolduler. Yeni fatura duzenleyip 47.99 tl yi kartima iade edeceklerini soylediler. İsterseniz bu tutarda alisveris de yapabilirsiniz dediler. Bi dockers botu 47.99 a almis oldum ona da sukur.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremyan

FLO ya gittim değişim yapmıyorlar çünkü ürünler mağazada farklı... geri iade edin paranızı alın denildi.
    1. botu 100 lira 45 no geldi tamam
    2.botu 114 liraya 43 istemiştim 41 geldi ..sadece 114 lira ödedim iki bota,bana denilen şu 114 i ikiye bölecez yani 57 liralık birşey alın değişim yaparız kabul etmedim.
    ne yapmam lazım üründe yok internet mağazasında

Ben sorunsuz mağazada değiştirdim. 2 ye bolme yapmadılar. 49 tl idi 59 a yeni ayakkabı aldım. 10 tl farkı ödedim

• Aslında hata bende değişim için 160₺ bot beğendim 115₺ düşse 45₺ verip alacaktım zannettim ama onlar 103₺ talep etti orda sinirlendim.artık gideriz 60₺ ayakkabı beğeniriz ne yapalım

• 4 cift ayakkabi aldim. 3 u sorunsuz bir tanesi ikiside sol geldi.

• kampanya bitti mi ya gerçekten :(
  • Toplamda 4 ayakkabı 12 Terlik Sipariş Ettim Hepsi Sorunsuz ve istedigimden daha kaliteli cıktı, 10 liraya aldigim terlikleri 20 liradan saatım :)
    Aynı Kampanya Tekrar Olur İnsallah :)
  • Bende 1 cift bot 3 cift spor ayakkabi aldim urunler mukemmel cikti insallah gene cikar kampanya

• quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Bende 1 cift bot 3 cift spor ayakkabi aldim urunler mukemmel cikti insallah gene cikar kampanya

urunler geldi. Sorunsuz, yine kampanya olursa bilgilendirmek gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panama cluplar sanki cakma gibi
    ben onceden almkstim farkli modelden ama bu sefer gelenler sanki kalitesiz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.