Şimdi Ara

Flo kara cuma indirimi %50 yananlar var (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
8
Favori
14.744
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Model linki​ var mı? Dockers konusundan sonra Lumberjack bakıyordum bende. Ama esaslı modeller indirime girmemiş gibi, 100-120 üstü de vermek istemiyorum. Sezon ortasında bakalım denk gelecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.flo.com.tr
    Hummel Modelleri ve Fiyatları | En Ucuz Hummel Ürünleri
    https://www.flo.com.tr/hummel-slimmer-stadil-tonal-low-beyaz-erkek-sneaker.html

42 nosu 2 dk once vardı . kredi kartı bilgilerinin girerken tükenmiş :D
    kim aldı la bu ayakkabıyı

• BusteID B kullanıcısına yanıt
    ürünün hiç bedeni kalmadı sanırım kaldırdılardı siteden şu ayakkabı var 90liraya ihtiyacını karşılar belki
    GittiGidiyor
    Kinetix Francis Erkek Outdoor Ayakkabısı zuf Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/kinetix-francis-erkek-outdoor-ayakkabisi-krymb-308972892

• Teşekkürler bizim kızın bir sürü ayakkabısı oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    Kinetix'e sıcak bakmıyorum nedense aynı grup altındalar ama dockers, lumberjack ayakkabıları daha kaliteli geliyor özellikle yerli üretim olanları.
  • 43 numara filtre yapıyorum. 44 numaralar çıkıyor.

• konuyu açana çok teşekkürler, 150 liraya skechers aldık.
  • bu 30 lira çeki gelen var mı 200 lira üstü alışverişe 2 güne gelir dediler hala gelmedi
  • black fridayde flo dan avantajix ile alan varsa yüzde kaç iade veriyordu bilen var mı?

• tahinli pide T kullanıcısına yanıt
    şekırsları kaça aldınız
    Hocam air zero kaç numara. Birde hangi şehirdesiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 28 Kasım 2017; 19:24:50 >
    Yoyo'lar Skechers'a göre nasıllar? Şekil olarak çok hoş duruyorlarmış, görseydim alırdım bende hayırlı olsun.

Ürün sayfası açılmıyor, kurutmuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 29 Kasım 2017; 1:16:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BusteID

Yoyo'lar Skechers'a göre nasıllar? Şekil olarak çok hoş duruyorlarmış, görseydim alırdım bende hayırlı olsun.

Ürün sayfası açılmıyor, kurutmuşlar.

Bot gibi ayakkkabı :) tabanı memory foam özellikli. Siyah olan mat çok şık duruyor. Özellikle siyah kotun altında :) 49 tl mal oldu. Ondan da çok fazla aldım bursadaysan elden veririm.

Açıkçası Skecherstan daha çok hoşuma gitti :)

Bugün yine Skechers ve yoyolar geldi yine arttı fazla ürün alan olmazsa iade etçem :) tüm akrabalara dağıttık.

• .Eray. kullanıcısına yanıt
    154 tl fotodaki hocam

Güle güle kullanın, Bursa da değilim ne yazık ki. Yoksa fazla Yoyo'lardan almak isterdim. :)

Yoyo'lar Skechers'dan güzel görünüyor bence de. Hayırlı olsun.

Bence elinizde çok fazla yoksa iade etmeyin, numaralar sıkıntılı değilse illa ki kullanırsınız. Flo iadeleri çok uzatıyor, bekletiyor vs. Müşteri hizmetlerine ulaşmak zor, ulaşsan hep aynı şeyler ''21 iş günü içinde yansıtılacaktır.'' sözünü ezberlemişler.
  • arkadaşlar flo da satılan mercedes marka ayakkabının kalitesi nasıldır bilen var mı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.