Şimdi Ara

flu olan resimleri düzeltmek mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • el titremesi haraketler vs sebebiyle flu olan resimlerim var bunları kurtarmam mümkünmüdür bozuk yerleri düzelte bilirmiyim ? ?

• up
  • Özel değilse fotoğrafı buraya yükleyin, bakayım.
  • birden çok resim var
    ve resimler aile resimi olduğu için özel

düzeltme yöntemlerini yazın her türlü seçenek değerlendire bilirim
  • Görmeden bişey yazmak zor fakat netleme sorunlu, hareketten kaynaklanan fluluğa sahip fotolar bir yerden sonra hayata döndürülemez. Diğer kurtarılabilecek kesimde de harikalar beklemeyin, cam gibi yapmak imkansız.
  • adobe lightroom da "clarity" ayarı var, o birazcık da olsa hayat veriyor
  • Advance photo tool deblurmyimage
    www.apt.com veya org..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Görmeden bişey yazmak zor fakat netleme sorunlu, hareketten kaynaklanan fluluğa sahip fotolar bir yerden sonra hayata döndürülemez. Diğer kurtarılabilecek kesimde de harikalar beklemeyin, cam gibi yapmak imkansız.

cam gibi olsun istemiyorum ama resimlerin tamamı flu değil mesala bi resimde 10 kişi var orada sadece 3 kişinin suratı flu
  • Alan derinliğine kalmış gibi geldi bana, ya da makinede optiklerden biri kaymış olabilir. Bölgesel keskinleştirme, kontrast vs ile "kısmen" düzeltilebilir elbet ama sırıtmayacak kadar yapılmalı.
  • adobe cs2 kurdum ama kullanmayı bilmediğim için pek bişi yapamadım orada bi keskinleştirme diye bir şey var orayada tıkladım değerleri felan değiştirdim ama hiç değişen birşey olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Özel değilse fotoğrafı buraya yükleyin, bakayım.

Merhaba arkadasım . Ben sana bir tane foto mu yollasam düzeltmeye calusabilirmisin acba ? Özeldende mesja attım .
  • ...tam anlamıyla düzelmez ama keskinlik ayarlarını artırırsan bir nebze düzelir
  • Adobe Photoshop CS6'da Image Deblurring gelmesi bekleniyor. Yani fotograflar üzerinde unblur işlemi.
    Nasıl birşey olduğunu merak edenleri şuraya alalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.