el titremesi haraketler vs sebebiyle flu olan resimlerim var bunları kurtarmam mümkünmüdür bozuk yerleri düzelte bilirmiyim ? ?
up
Özel değilse fotoğrafı buraya yükleyin, bakayım.
birden çok resim var ve resimler aile resimi olduğu için özel
düzeltme yöntemlerini yazın her türlü seçenek değerlendire bilirim
Görmeden bişey yazmak zor fakat netleme sorunlu, hareketten kaynaklanan fluluğa sahip fotolar bir yerden sonra hayata döndürülemez. Diğer kurtarılabilecek kesimde de harikalar beklemeyin, cam gibi yapmak imkansız.
adobe lightroom da "clarity" ayarı var, o birazcık da olsa hayat veriyor
Advance photo tool deblurmyimage www.apt.com veya org..
Görmeden bişey yazmak zor fakat netleme sorunlu, hareketten kaynaklanan fluluğa sahip fotolar bir yerden sonra hayata döndürülemez. Diğer kurtarılabilecek kesimde de harikalar beklemeyin, cam gibi yapmak imkansız.
cam gibi olsun istemiyorum ama resimlerin tamamı flu değil mesala bi resimde 10 kişi var orada sadece 3 kişinin suratı flu
Alan derinliğine kalmış gibi geldi bana, ya da makinede optiklerden biri kaymış olabilir. Bölgesel keskinleştirme, kontrast vs ile "kısmen" düzeltilebilir elbet ama sırıtmayacak kadar yapılmalı.
adobe cs2 kurdum ama kullanmayı bilmediğim için pek bişi yapamadım orada bi keskinleştirme diye bir şey var orayada tıkladım değerleri felan değiştirdim ama hiç değişen birşey olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: safa_oyuncu
Özel değilse fotoğrafı buraya yükleyin, bakayım.
Merhaba arkadasım . Ben sana bir tane foto mu yollasam düzeltmeye calusabilirmisin acba ? Özeldende mesja attım .
...tam anlamıyla düzelmez ama keskinlik ayarlarını artırırsan bir nebze düzelir
Adobe Photoshop CS6'da Image Deblurring gelmesi bekleniyor. Yani fotograflar üzerinde unblur işlemi. Nasıl birşey olduğunu merak edenleri şuraya alalım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme