Şimdi Ara

FLUENCE JANT VE LASTİK ÖNERİLERİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
49.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Görüntüye önem veriyorsanız yay da alın bence çünkü leylek gibi oluyor diğer türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1şahıs

quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

17 stok haliyle bile çok sarsıntılı bir araç. her çukurda hatta çukur olmayan eğrili büğrülü yolda bile rahatsız ediyor.

Kullandınız mı? Ben kullanmadım. Eğer öyleyse 215/55/16 lastik alıp devam edeceğim.

araç üzerindeki lastik ebatlarına emin olamadım şimdi yarın bakar tam söylerim
  • 16 inç ile bozuk yolda takırdayan araç 17i nç ile biraz daha takırdayacaktır,eğer konfor la sesle işim olmaz diyorsanız onun dışında her türlü alınır, size tavsiyem makyajlı fluence in 17 inç jantlarını almanız, diğer türlü spor tarz alıp takarsınız şahsi fikrim araç çok apaçi işi duruyor şimdiden söyliyim (piyasada jantlarından söz ediyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

16 inç ile bozuk yolda takırdayan araç 17i nç ile biraz daha takırdayacaktır,eğer konfor la sesle işim olmaz diyorsanız onun dışında her türlü alınır, size tavsiyem makyajlı fluence in 17 inç jantlarını almanız, diğer türlü spor tarz alıp takarsınız şahsi fikrim araç çok apaçi işi duruyor şimdiden söyliyim (piyasada jantlarından söz ediyorum)

Anladım. Haklısınız. Sanırım taban genişliğini 1 cm arttırıp 215/55/16 ile devam edeceğim. Henüz tam karar veremesemde meylim bu yönde.
  • 215/55/16 nokian h hepsiburadadan aldım 4 adet. Yarın gelecek izlenimlerimi yazar foto eklerim taktırınca. Yorum yazan arkadaşlara teşekkürler.
  • Yeni astranın lastiklerini biraz büyük ebatlarla değiştirebilir miyiz mesela 225/50 r17 - 225/55 r17 ya da 235 ebatları bu araca uygun mudur hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 21 Şubat 2014; 22:15:14 >
  • 13 inç jantları olan Hyundai Accent 1.5 yumurta kasaya 18 inç jant ve lastik kombini yapsak nasıl olur acaba..
  • quote:

Arkadaşlar merhaba. Fluence exreme aracımın üzerinde orjinal 205/60/16 lastikleri var. Ben biraz görüntüye önem veriyorum. Daha doğrusu büyük jant hoşuma gidiyor. Arabanın şu anki görüntüsü de pek hoşuma gitmiyor. Lastikler balon teker bisiklet gibi görünüyor. Lastik yenileme zamanım geldi. Hazır lastikleri değiştirecekken 17" orjinal replika jantla birlikte 215/50/17 lastik alsam konfor çok mu kötü olur? Başka bir seçenek te 215/55/16 lastik alıp orjinal çelik jantlarıyla kullanmak. maddi yanı bir yana bırakırsak ne önerirsiniz. Konfor yol tutuş vs açılarından. Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım edin kafam karışık. Daha önce 15 janttan büyük arabam olmamıştı. Bilgim yok yani. Teşekkürler.

orjinal çelik jantı çıkarıp replika mı takacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: blue spirit

quote:

Arkadaşlar merhaba. Fluence exreme aracımın üzerinde orjinal 205/60/16 lastikleri var. Ben biraz görüntüye önem veriyorum. Daha doğrusu büyük jant hoşuma gidiyor. Arabanın şu anki görüntüsü de pek hoşuma gitmiyor. Lastikler balon teker bisiklet gibi görünüyor. Lastik yenileme zamanım geldi. Hazır lastikleri değiştirecekken 17" orjinal replika jantla birlikte 215/50/17 lastik alsam konfor çok mu kötü olur? Başka bir seçenek te 215/55/16 lastik alıp orjinal çelik jantlarıyla kullanmak. maddi yanı bir yana bırakırsak ne önerirsiniz. Konfor yol tutuş vs açılarından. Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım edin kafam karışık. Daha önce 15 janttan büyük arabam olmamıştı. Bilgim yok yani. Teşekkürler.

orjinal çelik jantı çıkarıp replika mı takacaksınız

Öyle yapmayı düşünmüştüm ama vazgeçtim. orjinal janta yeni lastik ısmarladım. Ayrıca orijinalleri 16 replikalar 17 olacaktı.

• Hangi jantta hangi ebat lastik kullanılır aracın kullanma kılavuzunda, depo kapağı, yada kapı içerisinde belirtilmiş olmalıdır. Profil 50yanaktan düşük olunca konforda azalmalar olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: vtech

Hangi jantta hangi ebat lastik kullanılır aracın kullanma kılavuzunda, depo kapağı, yada kapı içerisinde belirtilmiş olmalıdır. Profil 50yanaktan düşük olunca konforda azalmalar olacaktır.

Yani 50 yanak yeterli konforu sağlar mı diyorsunuz.
  • Orjinal jantları ile de bence gayet şık bir araç. Maceraya gerek yok diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

Yeni astranın lastiklerini biraz büyük ebatlarla değiştirebilir miyiz mesela 225/50 r17 - 225/55 r17 ya da 235 ebatları bu araca uygun mudur hocam ?

Yanaklari buyutmek pek mantikli degil. Jant ufacik gorunur zaten. Eger istenirse 225 40 18 lastik takabilirsiniz. Kullanan bir cok arkadasim var hepsi memnun. Eger janti degismeyip 17 oejinal dusunuyorsaniz 225 45 17 takabilirsiniz

• konu ilgili bölüme taşındı
  • Cevabınız için teşekkür ederim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

Cevabınız için teşekkür ederim hocam.

Rica ederim astra ile ilgili herkonuda yardimci olabilirim. Bakim parca bodykit tuning akliniza gelebilecek hersey :)

• quote:

215/55/16 nokian h hepsiburadadan aldım 4 adet. Yarın gelecek izlenimlerimi yazar foto eklerim taktırınca. Yorum yazan arkadaşlara teşekkürler.

Nokian H Lastikler geldi ve taktırdım. 215/55/16. 17 jant almak macera gibi geldi. orijinal jantlara 55 yanak takmaya karar verdim. Lastik çapı 1.4 % değişti sadece. Yanaklar birazcık inceldi ama bana hala estetik görünmüyor.
     FLUENCE JANT VE LASTİK ÖNERİLERİNİZ FLUENCE JANT VE LASTİK ÖNERİLERİNİZ

• ya bu konuyu hortlatmak istedim. fluencelere 215 50 17 jant lastik nasıl olur acaba? kullanan varsa resim paylaşırsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.