"tturke" benim sana verdiğim adres türkiyeye gelen akrtların incelendiği adrestir.zaten orada nerden teminedeceğinde yazıyo.önyargıyla yaklaşma derim-- "Dracul"fx5200 değilse tavsiye et akrdeşim bi tanede anlayalım.gidipte radeon 9800 pro al deme ama.
niye anlamak istemiyorsunuz? siz netten bakıyorsunuz,ben 2 haftadır bilgisayarcı geziyorum ve piyasayı size söylüyorum. Ben hiç o kartlar gelmedi demedim,1 parti geldi ve bitti. Bu son yazım artık inşallah 128 bit bir Fx5200 ünüz olur
Tturke birincisi hepsiburada gibi çok büyük bir alışveriş sitesi bir çok yerden mal temin edeblir. Ondan sonra sen nereye gittinde sana 128 bitlik kutunun içinden 64 bitlik kart çıkacak ve senin paranın üstüne yatıp sana başka şey satacaklar. Ben o yerin alnını karışlarım. Tüketici yasalarını hiç duymadın galiba 128 bit bile çıksa sanırım 15 gün içerisinde beğenmessen geri verebiliyosun. Adam bi de bana başka mal satacak direkt dava falan açarım herhalde. Tamam sen gezip tek tek sormuş olablirsin belki o sitede de sipariş ettiğimiz de başka kart çıkacak ama bunu niye yapsınlar. Ama sanırım şu aralar kart tükendi v o ara alan aldı mutlu oldu sen de benimle ben de seninle burada tartışırken fırsatı kaçırmış olduk. Bu arada arkaşlar bu fx ler eski dandik 64 bitlik fxlerden değil neredeyse 5600 performansında biraz araştırıp ona göre yorum yaparsanız sevinicem. Sonuçta herkes zengin değil gidipte 9800 pro veya 5900ultra alsın. Üç beş kuruş daha olsa düşünmeden ti4200 alıcam. SAYGILAR:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme