Arkadaslar, ben bi FlyTV Prime34 tv karti aldin ama kurdum, sadece tv1, tv2, flash gibi iki uc kanal gosteriyo. o da berbat. Diger kanallarin hicbirisini bulamiyor. Acaba anten kalitesiz oldugundan mi, yoksa daha baska bi problem mi var? Mesela, tv kartinin uzerinde sadece PAL yayinlari alir diyo. Turkiye de PAL yayini yapilmiyo mu. Sadece NTSC mi yapiliyo. Niye hicbir kanali kotude olsa gostermiyo anlamadim. Hani kotu gosterse antenden diyecem ama. Ilgilerinizi ve Cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar...
TV kartlarının zayıf sinyale karşı toleransı televizyon kadar değildir. Eğri, karıncalı, kumlamalı, çift resimli, eğri falan da olsa da televizyon gösterir. Ama TV kartları zayıf sinyale karşı tahammülsüzdür. Madem sinyal zayıf göstermiyorum der işin içinden çıkar. Bir kaç kanalı gösteriyor dediğiniz kanallar bulunduğunuz bölgede en güçlü sinyali olan kanallardır. TV kartına net görüntü veren bir cihaz bağlarsanız problem çözülür. Net görüntü veren cihaz derken şunları kastediyorum: Uydu cihazı, kablo tv, VCD/DVD Player, kamera veya çok çok iyi karasal yayın alabilen anten. Eğer siz kanalları televizyondan pırıl pırıl net bir şekilde seyredemiyorsanız. TV kartından kanalları net bir şekilde göstermesini beklemeyin. Canınızı da sıkmayın.
Benim başımda da aynı dert vardı. TV kartı çekmiyordu. Uydu cihazını bağlayınca artık tüm kanalları pırıl pırıl gösteriyordu. Bilgisayardan tv kanallarını net bir şekilde görenler, bilgisayarın bir kerameti var sanıyorlardı. Yok öyle bir şey yaw!!!
Dijital mi o kart ??
Dijital bi tv kartının bikaç kanal çekmesi tamam ama görüntünün berbat olması gibi bi durum olamaz