Merhabalar, Su siralar bir tv kartı almayı dusunuyorum. Eskiden flyvideo 98'im vardi,baskasina vermistim ve cok memnundum. o yuzden simdi de fly video 3000 almayi planliyordum ama fly 3000'de bt878 yerine standart olmayan bir chipset kullanildigini duydum. bu da cine5 icin sorun cikarabilir sanirim. ayrica uzaktan kumandasi da cok özensiz. avermedia yada fly kullanan arkadaslarin tavsiyelerini bekliyorum. aradaki fiyat farkina degermi. yoksa genesis gibi farkli bir marka mi almaliyim. simdiden tesekkürler. saglicakla kalin.
Yine 2.el bir FlyVideo 98 alabilirsin..Uzun ömürlü ve kaliteli kartlar..Daha yukarısı zaten TV standardı için gereksiz..
aver alabiliyosan al, alamıyosan ikinci el fly 98 al
Aver de neymiş AUER olmasın sakın o..
CPUlarla evinizi ısıttığınız yetmiyor,TV kartlarına dadanıyonuz heman...CK CK CKKKK
Ama haklılar,Deviirrr TASARRRRRUFF DEWRYYYY!!!Hespine ayrı gayrı para odemek de neymiş(Tabi bilgisayarların her ikisinden de çok para yidiini saymayalım...)
Aver de neymiş AUER olmasın sakın o..
CPUlarla evinizi ısıttığınız yetmiyor,TV kartlarına dadanıyonuz heman...CK CK CKKKK
Ama haklılar,Deviirrr TASARRRRRUFF DEWRYYYY!!!Hespine ayrı gayrı para odemek de neymiş(Tabi bilgisayarların her ikisinden de çok para yidiini saymayalım...)
Averin tek dez avantaji fiyati, ama capture ve uzaktan kumandasi bayaa işe yariyor. Uzaktan kumandasi yardimci programlarla winamp'i kontrol ediyor. Fly 3000-2000 serisinde cine 5i çözmek eziyet. exo tv adinda bir programla 2 saat ugrastik p3800le pek de iyi sonuç almadik.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme