Şimdi Ara

Flyff Başlangıç Rehberi (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.468
Cevap
1
Favori
120.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internetten penya sakın almayın çok tehlikeli güvenilir kaynak yok hiç gptatodan gp alcaksın onlarla scroll of sprotect yada gprotect alcaksın sorada oyunda satcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRkShooter

event o atilmaz ki?? ole olsa re skill ohooo kac para olur xD

Ben eskiden oynarken dediğimi yapıp bi yere drop edip hemen diğer karakterime girip alıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 2 Ekim 2009; 22:39:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukann2345

quote:

event o atilmaz ki?? ole olsa re skill ohooo kac para olur xD

Ben eskiden oynarken dediğimi yapıp bi yere drop edip hemen diğer karakterime girip alıyordum.

event itemler satılmaz bi ara bug oldu satılabilir hale geldi ama 1 hafta fln sürdü sora tamamen kapatıldı
  • benim bladede +3 ve +4 guardian takiyorum bi tane long sworda awakening yaptim guardiandan daha cok özellik verio (guardian+5dex ve+5 str-Long sword %8crit +10 dex ve bilmem kac block verio)eger long swordu takarsam atağim deisir mi ?
  • Bu arada tam o bug sirasinda gpro... fln verilmisti
  • Beyler Blade Kasmayı Düşünüyorum Ortalama Günde 3 Saat Oynamayla Nezamana 60 Olurum Vede Hangi Serverda Başlamalıyım Hangi Server Daha iyi Olur Benim İçin Bi Yardım Edermisiniz...

Şimdiden Teşekkürler
  • İçini karartmak istemem ama 2-3 milyar penyan varsa blade kas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 4 Ekim 2009; 20:52:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow009

İçini karartmak istemem ama 2-3 milyar penyan varsa blade kas.

Daha Oyuna Yeni Başlıyacağım Hiçbir Birikimim Yok Blade Kasmayıda Yüksek Dmg Vurduğu İçin İstedim Bir Nevi Olsun. Ama Biyerlerde Para Lazım Olacaksa Gpotato Cash Alabilirim O Sorun OlmazOkuduklarıma Göre Cash ile Bişeyler Alıp Satılarak Ticaret Yapılıyormuş Şimdide Yapılıyordur Heralde...
  • event icin item lazim (fiyati ne kadarsa sorun diil)

+700mp yada daha yüksek knuckle
    +700mp yada daha yüksek suit
    +17 yada daha yüksek tek el axe
    +25 yada daha yüksek crit damage boot

Server : ClockWorks
    Ing : DreamEather

oyunda yoksam mail atin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

quote:

Orijinalden alıntı: Kerow009

İçini karartmak istemem ama 2-3 milyar penyan varsa blade kas.

Daha Oyuna Yeni Başlıyacağım Hiçbir Birikimim Yok Blade Kasmayıda Yüksek Dmg Vurduğu İçin İstedim Bir Nevi Olsun. Ama Biyerlerde Para Lazım Olacaksa Gpotato Cash Alabilirim O Sorun OlmazOkuduklarıma Göre Cash ile Bişeyler Alıp Satılarak Ticaret Yapılıyormuş Şimdide Yapılıyordur Heralde...

İlk karakterim Blade idi. Fakat atak skillerinin az olmasından dolayı 35 levelda bırakmıştım

• Ben soruma cevap alamadimda nese sen 35 lwlde merc'in zevkini alamadan birakmissin!!Benim su nada 62 lwl blade war ewet biraz masrafli ama ben yinede ordan burdan topladigim parayla recorn set duzup dual guardian taktim arenada 70+lari kesiyorum ve normal lwlde kesmem gereken (mesela greenbog gibi)moblari 3 vurusta kesiyorum ynai blade kasmak sabir ister ama karsiligini alirsin xDD
  • A bu arada sölemeyi unuttm mercanery olursan asla atak skilline verme normal vurursan daha cok vurursun sadece upgrade skilleri olcak Blazing Sword,Sword Mastery Ve Sneakers gibi onlari fullersen daha cok damage vurursun ama blade olunca birkac atak skilli var onlari solerim ve yeni baslicaksan15 lwle kadar sakin skill verme sana job sectiginde re-skill vercek onu backpagede sakla 2.job sectikten sonra onu basarsan cok rahat edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hussam34

event icin item lazim (fiyati ne kadarsa sorun diil)

oyunda yoksam mail atin

bu awaked transfer işini anlayamadım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haa?

quote:

Orijinalden alıntı: hussam34

event icin item lazim (fiyati ne kadarsa sorun diil)

oyunda yoksam mail atin

bu awaked transfer işini anlayamadım ben

herhangi bi itemdeki (npc yada baska bi meslegin itemi olsun) o itedeki awakeni senin istedigin iteme transfer islemi tabi bununda kuralları var boot a gecireceksen awakenli boot, suit istiyosan awakenli suit olması gerekiyo yani gaunleteki awakeni suite yada baska iteme transfer edemiyorsun

bu transfer islemi icin gm belli itemler istiyor onları bulup gm seni cagirdiginda ona vericeksin awakenli item ve transferi yapılacak itemle beraber oda islemi yapıp sana verecek

• quote:

A bu arada sölemeyi unuttm mercanery olursan asla atak skilline verme normal vurursan daha cok vurursun sadece upgrade skilleri olcak Blazing Sword,Sword Mastery Ve Sneakers gibi onlari fullersen daha cok damage vurursun ama blade olunca birkac atak skilli var onlari solerim ve yeni baslicaksan15 lwle kadar sakin skill verme sana job sectiginde re-skill vercek onu backpagede sakla 2.job sectikten sonra onu basarsan cok rahat edersin

15 Lv e kadar skillere 3 3 1 verdim suanda 15 lv im vedde 1 atak ve bide altında bi skil vardı ona verdim sadece geri hepsi duruyor dediklerini yapacağım sağol

• İpod lazim

ClockWorks serverinda elinde ipod bulunduran satacak olan bana satsin iyi pay veririm

karakter ismi DreamEather yada Hedo mai filan atin
  • Beyler 25 Lv Oldum Şimdi Statlara Ve Skillere Kafama Göreverdim [ Resim Aşşağıda] Sizce Skiller Ve Statlar Normalmi Vede Artık Her Lv Atladığımda Hangi Stat Ve Skile Vereceğimi Bilmiyorum Vede Hangi Moblarda Kasmalıyım Bi Yardım Ederseniz Çok Sevinirim..Ayrıca Yav 100k Varya Nasıl Para Kasabilirim Hangi İtemler İyi Para Eder Benim Lv İmdeki Bi Kişiye Göre ? Yardım Ederseniz Sevinirim

Ayrıca Bu Artı Basmak İçin Gereken Taşı Nerden Bulabilirim Pazarda Baktım da 1m den aşşağı satılmıyor biyerden düşüyorsa söleyin

• quote:

Beyler 25 Lv Oldum Şimdi Statlara Ve Skillere Kafama Göreverdim [ Resim Aşşağıda] Sizce Skiller Ve Statlar Normalmi Vede Artık Her Lv Atladığımda Hangi Stat Ve Skile Vereceğimi Bilmiyorum Vede Hangi Moblarda Kasmalıyım Bi Yardım Ederseniz Çok Sevinirim..Ayrıca Yav 100k Varya Nasıl Para Kasabilirim Hangi İtemler İyi Para Eder Benim Lv İmdeki Bi Kişiye Göre ? Yardım Ederseniz Sevinirim

Ayrıca Bu Artı Basmak İçin Gereken Taşı Nerden Bulabilirim Pazarda Baktım da 1m den aşşağı satılmıyor biyerden düşüyorsa söleyin

Upss.. Hiçmi Oynayan Bilen Yok Yaf

• quote:

quote:

Beyler 25 Lv Oldum Şimdi Statlara Ve Skillere Kafama Göreverdim [ Resim Aşşağıda] Sizce Skiller Ve Statlar Normalmi Vede Artık Her Lv Atladığımda Hangi Stat Ve Skile Vereceğimi Bilmiyorum Vede Hangi Moblarda Kasmalıyım Bi Yardım Ederseniz Çok Sevinirim..Ayrıca Yav 100k Varya Nasıl Para Kasabilirim Hangi İtemler İyi Para Eder Benim Lv İmdeki Bi Kişiye Göre ? Yardım Ederseniz Sevinirim

Upss.. Hiçmi Oynayan Bilen Yok Yaf

blade olacaksan 1v1 blade statlar 45dex/30-40sta/gerisi str skillerdede axe masteryleri ve sword masteryleri maxla hangisini kullaniyorsan
    knight olacaksan onu biliyorum

• Arkadaşlar Lawolf'te oynuyorum isteyenler beni arakdaş olarak eklesin 35 lvl'im ismim HellGatesOpened.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qoky -- 19 Ekim 2009; 18:19:40 >
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.