yaa asilda indirdigi sey az yer kapliyor ama sn'de 10.0 - 15.0kb ile indiriyor
ohh yaa ne ballısın oglum az banada doğa et yaa ben saat 6 dan beri uğraşıom off ya hadi koçum had koçuM!!!! bu arada 2/21 felan hızlı mıııı?????????
quote:
Orjinalden alıntı: emre36
yaa asilda indirdigi sey az yer kapliyor ama sn'de 10.0 - 15.0kb ile indiriyor
ben bu msji yazarken 15/29 cikti ve simdide bitti oleyyy oleyy
ben 1/21 de önceleri 4 . çubukta takılıordu soora baya ilerledi tekrar başa aldı bu ne iştir yaa bak şimdi de 4. çubukta bakalım ne oluıcak
ben oyuna girecem simdi hadi bye
Off inş banada kısmet olur BYE
yarıya geldim ha gayret koçum bu arada sen kaç lvl kastııın
OFF YAAAA BUNE GIRMIO BEYNI YETMIO BILGISAYARIN YA SALK MAKİNE
ben lwl30 um da ne oldu giremedin mi hala oyuna
quote:
valla bizde hiç bi sorun yok oyunu tekrar yükle veya sen oyunun final versiyonuylami oynuyosun onu söle vede salla mia yi aibatt a gel
ya mia ii mia da ben şimdi oyunu yeniden yükledim patch leri de yüklüo şu anda sapıttım dün gece yaa yüklemedi kardeş bende
quote:
Orjinalden alıntı: LORDFURKAN
quote:
valla bizde hiç bi sorun yok oyunu tekrar yükle veya sen oyunun final versiyonuylami oynuyosun onu söle vede salla mia yi aibatt a gel
mia da tanıdık yok mu 200k lazım :( :( :(
tmm tmm herseyi hallettim lvl 20 yim mia da adim BlaziNomad gorurseniz slm verin
Lanet olsun böyle oyuna abi inanmıyorum ya gittim mr pumpkinlere bi saldiri attim soonra lag dan oyun dondu mr pumpkin bana vuruo ben ona vuoramıom food kullanamıom 5 kere yattım lanet olsun böyle oyuna BIRAKIYORUM
quote:
Orjinalden alıntı: ShadowMG
Lanet olsun böyle oyuna abi inanmıyorum ya gittim mr pumpkinlere bi saldiri attim soonra lag dan oyun dondu mr pumpkin bana vuruo ben ona vuoramıom food kullanamıom 5 kere yattım lanet olsun böyle oyuna BIRAKIYORUM
Fransız yapımı oyunda Türkün ne işi var zaten
oyunu fransızlar mı yapmış belli oluo
quote:
Orjinalden alıntı: ShadowMG
oyunu fransızlar mı yapmış belli oluo
bayram yapicam allahhh oyunu birakiyo amaaaaan
ne demek istedin
yaw birgün oynuyodum oyun yüzünden bilgisayar cöktü
aga bir gün oynuyodum lwl 80 kapattım yattım sabah kalttım baktım lwl0 lanmış elimdekiler gittmiş