Şimdi Ara

FM 2008 Arsenal takımı transfer sorusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sagna Micah Richards Toure Clichy
    C.Ronaldo Diaby Fabregas Rosicky
    M.Owen D.Villa

takımım bu forvet almayı düşünüyorum M.Owen yerine ingiltere ligindeki oyuncuların gelmeye daha fazla hevesi var gibi önerebileceğiniz(fiyat önemli değil)
    çok iyi bir forvet varmı ayrıca taktik olarak 4-4-2 kullanıyorum bu taktikte değişiklik yapmalımıyım veya oyuncuların yerlerinde değişiklik yapmalımıyım?

versiyon 8.0.0

yanıtlarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 5 Ekim 2008; 5:11:27 >

• Lupoliyi transfer edebilirsin. Her sezon 25 30 gol atıyordu bende
  • fiyat önemli değilse aguero,bojan ı almayı dene taktiğinide 4-3-1-2 yapmayı dene çok işe yarıyor
  • Silva'yı al her türlü yere koyabilirsin.
  • Henok Goitom bende harikalar yaratıyordu
  • Adebayor u nasıl oynatmazsın adam her maç gol atıyor
  • henri saiveti tek geçerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte FM 2010 Asrın Transferi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yılı yazmamışsın ama ilk sezonda Buffon,Richards,Villa,Ronaldo,Owen ı aldıgını sanmıyorum.

Pato derim ben alabilirsen.Olmazsa Bojan.Agüero da süper.
  • adebayor u nasıl oynatmıyorsun, ilginç. şu an 2016 yılındayım ve artık 32yaşına geldiği için yavaştan kızağa çektim adebayor u. ama yedekten de girse atıyor paso eklemek istediğim bir nokta, burada sadece premier ligdeki gol sayısı yazmış, kupalarda attıklarını da katınca üstüne neler olduğunu sen düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 5 Ekim 2008; 13:04:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sazan84

adebayor u nasıl oynatmıyorsun, ilginç. şu an 2016 yılındayım ve artık 32yaşına geldiği için yavaştan kızağa çektim adebayor u. ama yedekten de girse atıyor paso eklemek istediğim bir nokta, burada sadece premier ligdeki gol sayısı yazmış, kupalarda attıklarını da katınca üstüne neler olduğunu sen düşün

/>

/>

M.Owen ve D.Villa daha iyi gibi geldi bana adebayoru oynatabileceğim başka mevki varmı yada hangisini çıkarıyım

bojanı alıcam galiba

yorum yapanlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 5 Ekim 2008; 14:25:34 >

• doğru karar Bojan iyi çocuktur
  • @Joke®™

villa ve bojan da iyi 2li olur ama 2sinde de hava hakimiyeti adebayor kadar yok. adebayor la korneri yakın direğe kullandırıp "near post flick on" ya da "attack near post" dersen her maç 1 korner golün garanti 2nci forvet olarak da villa yı tek geçerim, eğer alabiliyorsan ibrahimovic i al, ben 28yaşındayken 88milyon € ya getirebilmiştim, adebayor ile mükemmel 2li oluyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 5 Ekim 2008; 15:03:55 >
  • Owen'ı çıkarıp Adebayor'u koyabilir veya Owen'ın yerine Vela-Agüero-Bojan üçlüsünden birini alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.