Serdar Taşçı 7M Euroya geliyor oyun başı. Yabancı sınırı nedeniyle Ömer Toprak ile stoperde iyi olur. Forvet yedeği olarakta Deniz Naki'yi öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Alone D. Walker
türk değil ama tam aradığın isim
Verratti
Sağol dostum oyuncu güzel. Ben ilk sezonun sonlarındayım ve oyuncuya co-owned olduğu için teklif yapamıyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim bir bilgin var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Féanor
quote:
Verratti
Sağol dostum oyuncu güzel. Ben ilk sezonun sonlarındayım ve oyuncuya co-owned olduğu için teklif yapamıyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim bir bilgin var mı?
2 yıl beklemen gerekiyor sanırım. Sezonun başında 200k gibi bir rakama alabiliyorsun çok şey kaçırdın.
co owned oyuncuya yapabilirsin teklif. 2 kulübe de ayrı ayrı yapacaksın. oyuncunun gözüken fiyatının yarısı kadar öner her birine.
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
co owned oyuncuya yapabilirsin teklif. 2 kulübe de ayrı ayrı yapacaksın. oyuncunun gözüken fiyatının yarısı kadar öner her birine.
Oyunun ilk 2 senesinde Paloschi'ye bak mesela teklif yapamıyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Xéon
quote:
Orijinalden alıntı: Féanor
quote:
Verratti
2 yıl beklemen gerekiyor sanırım. Sezonun başında 200k gibi bir rakama alabiliyorsun çok şey kaçırdın.
off ne yapalım artık 2. sezonu bekleyeceğiz artık
quote:
Orijinalden alıntı: Xéon
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
Oyunun ilk 2 senesinde Paloschi'ye bak mesela teklif yapamıyorsun.
verrattiye yapılıyor mesela. adamı genelde oyunun başında co owned alıyor hemen bir takım. ama alabiliyorsun adamı her 2 tarafta kabul ederse teklifini.
Emre Çolak bir harika .
Sercan Yıldırım biraz tuzlu ama canavar
Kısa vadede, düşük bir takıma alınabilecek bir isim;
Lucas Correa. Bonservisi Lazio'da. 90 bin € karşılığı alabiliyorsunuz. Tam bir joker.
bazı oyuncuların adını yazıyorum ama çıkmıyo o oyuncunun ligini seçmediğim için olabilir mi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme