İlkay Gündoğan Maroune Fellaini Hulk Falcao Alvaro Pereira Jack Wilshere Darren Bent Serdar Kesimal Gökhan Gönül şimdilik bu kadar geliyor aklıma :)
axel witsel ......
Aklıma yeni gelenler
Necip Uysal Mert Günok Okan Alkan Yekta Kurtuluş Wijnaldum Simone Verdi Lukaku Armand Ella Davide Santon(Çok daha iyi bir oyuncu olacağını düşünüyorum.) Rafael - Fabio kardeşler (İkizler) Bir de ManU'daki genç forvet, adını hatırlayamadım, lakabı Bezelye idi.
Gökay İravul
hamitte büyük değişiklik olmaz bnce ama nuride muhakkak gelişim olacaktır..
Ganso. Paulo Henrique.
Neymar.
Neymar, Ganso, Pastore, Lukaku, Hazard, Hulk vs. Bu tür adamları yazmasanız? Bu adamlar zaten 2010'da veya 2011'de de azman denecek türden oynayan oyuncular, onun yerine daha yeni, 2012'de çok iyi olacağını tahmin ettiğiniz yeni isimler yazsanız daha güzel olur mesela, bu adamların 2012'de de çok iyi olacağını az çok herkes tahmin eder zaten.
Ben yeni isimler olarak Stephan El Shaarawy'nin 2012'de iyi olacağını düşünüyorum mesela. Varane da daha iyi olacaktır, keza Coulibaly'nin iyi olmasını ben de bekliyorum, daha 17 yaşında mı ne adam.
Artık bu listelere thiago alcantara da girer , en iyilerden biri olacağı kesin....
quote:
Orijinalden alıntı: Law Abiding Citizen
quote:
Orijinalden alıntı: icescream
Veli Kavlak-Bébé-Burak Kaplan- Mustafa Pektemek-Necip Uysal-Ersan Gülüm-Onur Bayramoğlu-Tanju Kayhan-Cenk Gönen-Muhammed Demirci