Şimdi Ara

FM 2012 Transfer Bütçesi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FM 2012 Türkçe yamanın çıkmasının ardından FM 2012 yi bilgisayarıma kurmuş bulunmaktayım.Fakat Bir Sorunum var.Fenerbahçe ile lige başladığımda Transfer bütçesi olarak 170 bin Euro ile başladım.Bu rakam oldukça az değil mi ? Bende Bir sorun mu var acaba ? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Herkese iyi oyunlar.

• Moussa Sow'a bir çuval para verince bütçe kalmaması normal, sorun yok merak etme.
  • Güncelleme yok,Bu dönemin başındaki kadrolarla oynuyorum oyunu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Moussa Sow'a bir çuval para verince bütçe kalmaması normal, sorun yok merak etme.

hem güncelleme kurmamış arkadaş hem de sow a verilen para yöneticilerin cebinden çıktı kulüpten bir kuruş para çıkmadı ama diğer fmcilerde böyle ise sorun fm in güncellemesini yapan ekipte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Selection

quote:

Moussa Sow'a bir çuval para verince bütçe kalmaması normal, sorun yok merak etme.

hem güncelleme kurmamış arkadaş hem de sow a verilen para yöneticilerin cebinden çıktı kulüpten bir kuruş para çıkmadı ama diğer fmcilerde böyle ise sorun fm in güncellemesini yapan ekipte

Nasıl kulüpten çıkmadı, kim verdi parasını ilk defa duyuyorum.

Oyunun orjinal olduğunu düşünüp verdim o cevabı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Last Selection

quote:

Nasıl kulüpten çıkmadı, kim verdi parasını ilk defa duyuyorum.

Oyunun orjinal olduğunu düşünüp verdim o cevabı.

ferit şahenk ve 2 yönetici verdi parayı

http://www.ntvmsnbc.com/id/25318664/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 17 Mart 2012; 23:14:58 >

• daha ligde 14. haftada yönetim para veriyor dostum

FM 2012 Transfer Bütçesi Sorunu
  • Sağolasın Dostum Teşekkür ederim.
  • Ya arkadaşlar ben vitesse takımını çalıştırıyorum üzerinize afiyet 10 milyon$ transfer bütçesiyle başladım(oyunda direk öyle başlıyor) geleceğe dönük çok sayıda transfer yaptım ama ligi de şampiyon olarak bitirdim şimdi kadrom şişti birkaç oyucumu kiralık yada satılık sadece bir takıma önermek istiyorum mesela sadece fb bjk yada gs alsın istiyorum diğer kulüpler ilgilenmesin bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim maksat türk futbolu türk takımları gelişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz462

Ya arkadaşlar ben vitesse takımını çalıştırıyorum üzerinize afiyet 10 milyon$ transfer bütçesiyle başladım(oyunda direk öyle başlıyor) geleceğe dönük çok sayıda transfer yaptım ama ligi de şampiyon olarak bitirdim şimdi kadrom şişti birkaç oyucumu kiralık yada satılık sadece bir takıma önermek istiyorum mesela sadece fb bjk yada gs alsın istiyorum diğer kulüpler ilgilenmesin bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim maksat türk futbolu türk takımları gelişsin.

O şekilde belirli kulüp seçmek yok diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltirler. Tüm kulüplere önerebiliyorsun.
  • Kulüplere öner sayfasında 3 seçenek var ama tek tek takım seçme yok.
  • pivot takımı varsa klübün yollayabiliyosun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.