Şimdi Ara

fm 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb fm 2013 orijinal almayı düşünüyorum bugun sizce orijinal olmayan fm 2013 için crack çıkabilir mi bu sıralar yoksa hemen almayı düşünüyorum.

• Crack yapan siteler fm 13 için crack yapımını durdurduklarını açıklamıslardı yanı bosuna bekleme git bir orjinal oyun al zaten yılbası için indirime girmişti en son 14 dolardı ve Türkçeye destek ol :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo Quaresma

Crack yapan siteler fm 13 için crack yapımını durdurduklarını açıklamıslardı yanı bosuna bekleme git bir orjinal oyun al zaten yılbası için indirime girmişti en son 14 dolardı ve Türkçeye destek ol :D

aynen aldım bile böyle türkçe cıkan oyunları orji almalıyız ki yeni gelecek oyunlarıda türkçe yapsınlar!!!

bide kardeşim sana bişey sorucam logo paketi yükledim gözüküyor forma ve yüz paketi yükledim gözükmüyor nasıl yapıcam bilgilendirirmisiniz?
  • nerde 14 dolar oyun arkadaşım? link atarmısın hemen coşayım
  • valla ben 70 lira verdim
  • Nerde 15 dolar hemen alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane sitedeydi isminiş hatırlamıyorum güvenilir internete yaz bulursun die düşünüyorum 14 dolar olanı bulamazsanız 14 dolar 30 tl edıyor dersek 10 lıra daha ekle playstore dan al 40 lıraya
    logo paketi için gizli dosyalardan cache klasörünü silmelisin arkadasım sorna gözükür
  • Satıyorum beyler isteyen olursa 25 tl pazarlıkla 20 tl ye bırakırım steam
  • dün aldım 40tlye gittigidiyordan key sıkıntı yok. güzel tek link mümkünse torrent olan bir logo face forma paketi arıyorum. varmı bilen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.